Ianuarie 06, 2017
Ionela Covali: Pe calea spre vis
Ionela Covali, o tânără ambițioasă, ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale. Află-le din revista AQUARELLE a lunii ianuarie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ai 16 ani. Ți-ai dat seama că dorești să-ți legi viitorul de muzică sau este un hobby?

Încă la vârsta de cinci ani, când am pășit prima dată în scenă, mi-am dat seama că vreau să fiu artistă, să evoluez în scenă, să mă ocup de creație. Îmi place aceasta foarte mult, m-am simțit întotdeauna confortabil  în fața publicului. Am practicat dansul timp de șase ani, am participat la competiții naționale și internaționale de dans, am devenit premiantă, dar am vrut mai mult – să mă ocup cu muzica, să cânt. După multe încercări de a-i convinge, părinții au fost de acord să încerc. Și în curând am început să evoluez în componența unei trupe muzicale de tineret. Mi s-a cumpărat un pian, am început să iau lecții de canto, dicție, evoluam în scenă, dar continuam să merg la dansuri. După părerea mea, un adevărat artist trebuie să poată totul în profesia și către asta tind.

Despre cine poți spune că este echipa ta?

Mă bucur că am avut fericita ocazie de a lucra cu oameni interesanți, profesioniști în domeniul lor. La momentul actual, ajutori, consilieri, colegi îi pot numi pe compozitorii Alina Dabija și Vladimir Kazanira. Lucrăm împreună foarte bine, ne înțelegem perfect, cred că e cel mai important în procesul de creație, dar și în orice alt lucru la fel. Sunt foarte recunoscătoare  pedagogului meu de  canto Margareta Iarovoi- rezultatul  lecțiilor ei productive, interesante,ce au loc într-o atmosferă prietenoasă, este evident. Și, desigur, este corect să spun că principalul membru al echipei mele este mama mea. Ea mă sprijină întotdeauna, ea este consilierul meu principal, cenzorul, criticul si PR-managerul. (Râde.)

Iar continuarea acestui interviu o găsiți în revista AQUARELLE Ianuarie 2017.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98167252540588