Septembrie 11, 2017
Ioana Dumitrache- beauty bloggerița care te uimește prin modul cum arată!
Ioana Dumitrache este un make-up artist de succes din România și a reușit să lase 45 de kg în doi ani. A implementat un stil de viață sănătos, iar acum se laudă cu felul în care arată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kilogramele în plus au fost tot timpul cel mai rău dușman al unei femei. Ioana Dumitrache s-a dovedit a fi una dintre ele. Istoria ei însă este una puțin mai diferită. Masa supraponderală a jucat un rol nefavorabil în atacul unei crize de spate, astfel imobilizând-o pe tânără pentru o perioadă de o lună. Pentru a depăși această problemă, Ioana a trebuit să aleagă, ori să slăbească, ori să se culce pe masa de operații. Acesta a fost semnalul care i-a dat punct de pornire în lupta cu kilogramele în plus.

Ea a decis că sportul și alimentația corectă sunt componentele principale care trebuie să facă parte din stilul ei de viață. Primul pas a fost prin înlocuirea obiuceiurilor nesăsătoase. Cel care i-a fost mereu alături și a ajutat-o să-și îndeplinească visul este antrenorul ei, Iulian Dinu. Într-un interviu acordat pentru vloggerița Lorena Buhnici, Ioana a dezvăluit amuzându-se că prima încălzire pe care a făcut-o în sala de sport a considerat-o că este însuși antrenamentul, și a scăpat ușor, însă chinurile abiau începeau. 

Călătoria ei spre un nou mod de viață sănătos, așa cum iubește să îi spună ea, a început în 2015 cu renunțarea la produsele făinoase, dulciuri, prăjeli și desigur la produsele carbogazoase. Bloggerița a menționat că un rol foarte important în slăbire pe care l-a adoptat ea este cel de calculare a caloriilor pe care trebuie să le consumi în mod normal. Reușitele ei au putut fi observate datorită faptului că acesta făcea sport regulat, iar truda grea prin care trecea  în sală a făcut-o să fie disciplinată și în alimentație. 


Transformarea ei a fost urmărită de foarte multă lume. Ea este persoana care a demonstrat public că se poate. Toată perioada în combaterea cu kilogramele în plus, tânăra beauty bloggerița o arăta pe pagina sa de instagram. 

Pe lângă ocupațiile pe care le are Ioana, tânăra este și un make-up artist de succes. Acesta urmărește în fiecare zi conturile de instagram ale lui Ashley Graham, Iskra Lawrence, Keira Knightley, Taylor Hill si Daphne Groeneveld pe care le admiră foarte mult.

Ioana Dumitrache este primul model plus size din România. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2055103778839