Octombrie 20, 2020
Interpreți, dispăruți fără urmă. Fanii se întreabă când revin pe scenă
De o perioadă bună nu-i vedem pe scenă și nici pe rețelele sociale nu sunt atât de activi ca înainte. Bine, în perioada pandemică interpreții noștri au cam fost reduși la tăcere din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. Alții însă s-au îndepărtat de scenă cu mult înainte. Hai să-i trecem în revistă pe câțiva care au pus muzica pe pauză în favoarea altor priorități.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cristina Croitoru. S-a retras din viața mondenă în urmă cu câțiva ani, după nașterea primului copil. Acum Cristina, împreună cu toată familia este în Statele Unite. 

Karizma e și ea departe de public de ceva vreme bună. La fel ca și buna sa prietenă, Cristina Croitoru, Karizma se află în Statele Unite. De când n-o mai vedem la televizor ea și-a refăcut viața după cel de-al doilea divorț și își trăiește fericirea acolo, peste Ocean. 

Alexandru Manciu. După ultimul eșec suferit în afaceri, Alex a decis să emigreze în Marea Britanie. Câteva luni mai târziu, au plecat la Londra soția și cei trei copii. Printre muncă și activitățile cu băieții lui, Alex reușește să înregistreze măcar câte un cover. 

Tatiana Spânu. În această perioadă, Tatiana începea pregătirile pentru ”Balul de Gheață”, nu și în ultimii ani. Tânăra interpreta s-a lăsat de muzică pentru o perioadă nedeterminată, însă nu putem spune că a renunțat definitiv la artă. Tatiana are la activ deja două cărți de poezii, care au văzut lumina tiparului și nu se oprește aici.  

Aliona Moon. Interpreta duce o viață discretă, departe de ochii curioșilor. Nu se mai afișează la evenimente ca înainte și nici pe rețelele sociale nu e prea activă. Această abordare a ei ne intrigă, bineînțeles, și abia așteptăm să-i auzim din nou vocea. 

Kătălina Rusu se pare că nu mai are timp pentru altceva de când a apărut pe lume micuța Melissa. Recent însă a aruncat un indiciu că ar pregăti o surpriză muzicală. 

Cristy Rouge. În ultima perioada investește tot timpul pentru familia sa, dar și pentru afacerea, pe care a lansat-o acum câțiva ani. Cine știe, poate se aliniază astrele altfel într-o bună zi și ne anunță relansarea ei în muzică. 

Diana Grigor. Timid s-a retras și Diana de pe scenă. Cel puțin pe ea o vedem activă pe Instagram. 

Olga Verbițchi începuse în forță, după succesul obținut la un concurs de muzică în România, dar s-a potolit. Timbrul ei nu se uită ușor, așa că sperăm să ne surprindă curând cu ceva nou. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46918892860413