Octombrie 30, 2017
Sărbătoare dublă în familia interpretei Nelly Ciobanu
Interpreta Nelly Ciobanu și-a sărbătorit în acest weekend ziua de naștere. A împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani. În această zi, au felicitat-o pe Nelly nu doar prietenii și rudele, dar și oamenii care-i apreciază creația. Ea și-a mulțumit fanii care mereu o susțin, pe un site de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vreau să Vă mulțumesc la toți și la fiecare în parte, pentru mesajele de felicitare de ziua mea. Urări și cuvinte frumoase din care am luat atîtea lucruri importante pentru mine. Am simțit că îmi sunteți aproape și cu sufletul, dar și cu gîndul.
Cu mult drag și respect Nelly.”

Interpreta a mai avut parte de o sărbătoare în această zi. Părinții săi și-au sărbătorit 50 de ani de căsnicie, sau - Nunta de Aur!

Cântăreața a venit cu un mesaj de felicitare pentru părinții săi. I-a mulțumit pentru educație, curaj, sfaturi, și pentru succesul ei de astăzi.

Au trecut prin toate, dar au știut că nimic nu este mai important decît focul iubirii conceput de Dumnezeu în inima lor, care tot mai arde și pînă în prezent. 50 de Ani, e Nunta lor de Aur!!! Nu - mi doresc decît să-i am sănătoși și împliți sufletește, cît mai mult alături de noi, cei cinci copii ai lor. Felicitări scumpii mei!!!” – a scris Nelly pe pagina ei de socializare.

Cântăreața Nelly Ciobanu s-a născut la 28 octombrie 1974, în satul Cania, raionul Cantemir. Ea a participat la mai multe concursuri, precum Mamaia, New Wave, și Sloveanskii Bazar. În 2009 a participat la concursul Eurovision, cu piesa „Hora din Moldova” unde a ocupat locul 14.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84196853637695