Aprilie 17, 2018
Valeria împlinește astăzi 50 de ani. Vezi ce mesaj emoționant a scris vedeta pe pagina sa!
Rafinata interpretă din Rusia, Valeria împlinește astăzi vârsta de 50 de ani. Cu acest prilej, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emoționant dedicat mamei sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta din Rusia, Valeria, care a devenit populară după ce participase la emisiunea pentru copii "Steaua matinală", difuzată la televiziunea națională din Rusia, este omagiată astăzi. Artista a împlinit 50 de ani. Ea arată foarte bine la anii săi.

 

 

Este o femeie împlinită, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Pe lângă la cele zeci de albume pe care le-a semnat, de-a lungul carierei sale în domeniul muzicii, artista este mamă a patru copii, una din fiice este deja și ea o cântăreață cunoscută pe scenele din Rusia. 

 

 

În mesajul de felicitare pe care i l-a dedicat mamei sale, Valeria a scris că-i mulțumește mamei pentru viața pe care i-a oferit-o, pentru educație, pentru optimism, și pentru dragostea pentru muzică. Interpreta i-a urat mamei sale multă sănătate, putere și energie de care, cu siguranță, va avea nevoie. Noi le urăm ambelor mulți ani!

 

 

A post shared by VALERIYA (@valeriya) on

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80449414253235