Iunie 19, 2019
Întâlnire neașteptată! Protagonistele serialului "Friends" din nou împreună
După 15 ani de la finalul serialului "Friends", cele trei protagoniste principale, Courteney Cox, Lisa Kudrow şi Jennifer Aniston, s-au reîntâlnit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 15 iunie, actrița americană Courteney Cox și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a împlinit vârsta de 55 de ani. Courteney a sărbătorit această zi importantă din viața ei cu mare fast. La acest eveniment, vedeta de cinema a chemat multă lume frumoasă. Printre invitați s-au numărat și cele două actrițe, alături de care Courteney Cox s-a filmat în serialul televizat "Friends".

„Cât de norocoasă pot fi să-mi sărbătoresc ziua cu acestea două? Vă iubesc, fetelor. Atât de mult”, a scris actriţa la poza în care actrițele apar împreună.  
Această postare a adunat în timp record peste două milioane de like-uri pe pagina oficială de Instagram a lui Courteney Cox. 

 

 

Amintim că, serialul „Friends” a fost lansat în 1994. Acesta a avut zece sezoane care s-au desfășurat timp de zece ani. Rolurile principale de-a lungul anilor au fost interpretate de către actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66033053398132