Mai 26, 2022
Inspiră-te de la vedete vara aceasta! Iată ce costume de baie se poartă și cum le poți adapta
Odată cu creșterea gradelor din termometre, hainele se scurtează, iar costumele de baie ies din nou din dulapurile doamnelor și domnișoarelor care merg la piscină sau la mare. Indiferent de sezon, însă, vedetele de peste Ocean sunt mai mereu pozate în costume de baie. Colorate, înflorate, întregi sau din două piese, ținutele de plajă sunt un must have vara aceasta.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fie că te inspiri de la Dua Lipa sau Kim Kardashian, fii convinsă că vei găsi un costum de baie perfect pentru silueta ta, în care să te simți bine și în care să-ți îndeplinești dorința de a te bronza sau de a te simți confortabil când înoți. Dacă vrei să-ți accentuezi abdomenul, alege un costum din două piese, posteriorul este pus în evidență de un slip cu talie înaltă, iar decolteul, de sutienele tip triunghi.

olivia culpo si bella hadid 

Sutienele tip bustieră, cele croșetate sau pe un umăr sunt unele dintre cele mai cumpărate modele din magazine, iar actrițele, cântărețele și influencerițele din străinătate dau moda și în această arie. Nu trebuie să scoți din buzunar sume impresionante pentru a arăta superb la plajă, ci trebuie doar să te simți bine, să ai încredere în tine și să te distrezi, indiferent că ești cu picioarele în nisip sau pe șezlong, la marginea unei piscine, cu iubitul aproape sau cu cele mai bune prietene.

alicia keys si rita ora 

În galeria foto de mai jos sunt unele dintre cele mai îndrăgite vedete și alegerile lor în materie de costume de baie. Inspiră-te și adaptează-le pentru a fi pe gustul tău!

 

 

 

 

 

 

 

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1474375724792