Februarie 02, 2017
Industria cinematografică este o lume cu reguli severe
În creațiile cinematografice strălucesc, de obicei, actriţele tinere şi frumoase. Multe, la rândul lor, recurg la metode incredibile pentru a-şi păstra tinereţea şi frumuseţea un timp îndelungat, fac orice pentru a-şi ascunde vârsta adevărată, străduindu-se să rămână mereu tinere pentru fani şi publicul larg. Unora le reuşeşte cu adevărat!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE îți prezintă în continuare top 7 actriţe care arată mai tinere decât vârsta lor.

Michelle Pfeiffer

La cei 58 de ani arată ca la 35. Secretul actriţei care îi permite să arate atât de minunat încă rămâne nedivulgat. Actriţa afirmă cu modestie că alimentaţia corectă, din care a exclus zahărul, alimentele procesate şi lactatele, inclusiv sportul regulat au ajutat-o să păcălească bătrâneţea.

Julianne Moore

La cei 56 de ani, poate rivaliza cu modelele tinere de 30 ani. Mulţi specialişti consideră că frumuseţea şi secretul ei se datorează strămoşilor cu rădăcini geografice mixte: germano-evreiești, britanice şi irlandeze.

Sandra Bullock

Talentata actriţă americană nominată la premiul Nobel, cât şi la Zmeura de aur, a dezvăluit secretul de a arăta la cei 52 de ani ca la 25. Ea a făcut o declaraţie care unora poate să le pară ciudată: „Crema de fund te scapă de riduri” (crema pentru hemoroizi contractează vasele sangvine de sub ochi şi întinde pielea). Un alt sfat este folosirea laptelui de corp în loc de balzamul de păr.

Monica Bellucci

Este frumuseţea italiană întruchipată: senzuală, voluptoasă şi excepţională. 30 de ani caracterizează vârsta ei aproape ireală şi incredibil de crezut de 52 de ani. Îşi curăţă faţa zilnic, o demachiază cu lapte şi loţiune tonică pentru ten sensibil. Ea evită abținerile, mănîncă doar alimente bio, pește, carne pregătită la grătar, legume verzi şi se tratează folosind remedii homeopatice.

Halle Berry

Fostul fotomodel şi actualmente cea mai plătită actriţă din Hollywood are 50 de ani, pe când nu-i dai nici 30. Frumuseţea şi starea sa tînără de spirit reprezintă pentru mulţi un ideal şi un exemplu demn de urmat. Puţini știu că actriţa americană are diabet de tip I însă aceasta nu o împiedică să arate mereu formidabil. Secretul ei se ascunde atât în alimentația cu fructe şi legume verzi, produse ce conțin fibre, proteine şi carbohidraţi complecşi, cât şi în cinci minute de antrenament fizic în fiecare zi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.316207408905