Februarie 08, 2021
Încinge focul pasiunii de Ziua Îndrăgostiților. Lenjeria care îl va cuceri
Valentine’s Day e ocazia perfectă pentru a adăuga câteva piese noi colecției tale de lenjerie. Pentru inspirație, aruncă un ochi peste shortlist-ul nostru de branduri preferate de lenjerie, care include câte ceva pentru toate preferințele, de la look-uri statement la piese cute & girly, sau cu aer minimalist ori retro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

STATEMENT PIECES 

Unul dintre brandurile noastre go-to pentru look-uri de impact este Marie Mur – colecția lor curentă pentru Valentine’s Day include accente BDSM-inspired precum hamuri și diverse alte accesorii-fetiș din piele, precum urechi de pisică sau de iepuraș), dar și referințe romantice sub forma inimioarelor imprimate pe o serie de piese, în locuri strategic alese.

CHEEKY CUT-OUTS 

Brandul de lenjerie al Rihannei vine din nou cu o colecție de impact pentru Valentine’s Day, iar de data aceasta, focusul este pe decupaje îndrăznețe și detalii inspirate de corsete – printre piesele noastre favorite sunt fusta cu șiret, slipul open-back și body-ul cu spatele gol și decupaj poartă-l cu o fustă mini, dresuri plasă și pantofi cu toc. 

BONDAGE INSPIRED 

Cele mai noi piese Bluebella îmbină accente bondage cu referințe romantice și feminine – mai exact, detaliile precum dantela sau broderiile florale fac pereche cu hamurile și siluetele strappy, într-un echilibru perfect între girly & naughty.

CUTE AND COLOURFUL 

Dacă stilul tău e unul girly și plin de culoare, aruncă un ochi peste colecția Dorei Larsen, care vine cu o infuzie de nuanțe dulci, mixate pentru a crea contraste de efect. De notat este și faptul că brandul este size-inclusive, așadar vei găsi aici piese într-o varietate mare de măsuri, dar și stiluri - de la sutiene bralette cu susținere mai mică la sutiene balconette sau full cup, potrivite pentru busturi mai mari.

RETRO VIBES

Colecția Intimissmi pentru Valentine’s Day este inspirată de siluetele ultrafeminine ale anilor ’50 – printre piesele stand-out sunt body-ul retro cu efect ușor modelator, babydoll-ul cu broderie de dantelă și body-ul cu accente florale, toate potrivite dacă preferi o variantă understated de senzualitate.

GIRLY AND FUN

Dacă preferi lenjeria cu tentă cute & sweet, poți alege pentru Valentine’s Day (și nu numai, desigur) un set din colecția Love Stories sau poți face un mix & match între piese, pentru un efect effortlessly cool. Seturile roz cel din satin cu bordură dantelată sau cel din catifea și setul cu print inspirat de eșarfele retro sunt favoritele noastre.

STYLISH MINIMALISM

Zara a lansat sezonul trecut o linie de lenjerie care a mers atât de bine încât a devenit o colecție permanentă – piesele au un aer minimalist ultra cool și siluete actuale, iar prețurile sunt extrem de accesibile.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3250710964203