Mai 24, 2018
Încă o poză topless publicată de Kim Kardashian! Vezi cât de hot este vedeta!
Kim Kardashian nu se mai satură să-și etaleze corpul gol pe rețelele de socializare. Vedeta a mai publicat o poză în care apară goală goluță.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian postează neîncetat poze picante pe rețelele de socializare. Vedeta declară că îi place propria sexualitate, și-i place ca oamenii s-o vadă în cele mai frumoase ipostaze. Chiar dacă e mama a trei copii, ea nu se jenează să apară goală în fața lumii.

De data aceasta, starleta în vârstă de 37 de ani, a apărut într-o poză foarte incendiară, goală, cu sfârcurile la vedere, pentru publicitatea unui nou parfum, marca KKW Body. 

 

 

Părerile oamenilor au fost diferite. Unii susțin că starleta n-ar fi trebuit să-și etaleze corpul, mai ales acum, când a devenit mamă, alții, însă spun că le plac aceste poze lipsite de inhibiții. Însăși Kim, susține că:

 

"Eu sunt uimită, că pe mulți dintre voi acest lucru până acum încă îl mai deranjează. Doamne, toți m-au văzut pe mine goală de mii de ori. Mulți mă critică pentru că sunt mamă, alții, din contra, mă susțin. Însă. eu cred, că acest lucru, este pur și simplu - frumos! Eu nu aștept reacții de tot felul la aceste poze, eu fac acest lucru pentru plăcerea proprie".

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4079267978668