Ianuarie 25, 2023
În sfârșit mămică! Paris Hilton a făcut publică prima poză cu nou-născutul ei!
Moștenitoarea imperiului Hilton și-a luat fanii prin surprindere când a anunțat public că are un copil, un băiețel, cu soțul ei Carter Reum.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta de 41 de ani a dat minunata veste pe pagina sa de Instagram și a inclus și prima imagine cu bebelușul ei, adus pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

„Ești deja iubit până peste măsură!”, a scris Paris plină de încântare. „A fost dintotdeauna visul meu acela de-a deveni mamă și sunt extrem de ferictă că eu și Carter ne-am găsit unul pe altul”, a dezvăluit Hilton într-un comunicat emis de ea și publicat în revista People. „De-abia așteptăm să ne începem să fim o familie împreună, iar inimile noastre explodează de la atâta iubire pentru fiul nostru”, a continuat comunicatul emis pe 25 ianuarie 2023.

Paris Hilton n-a dat mai multe informații cu privire la copilul ei. Micuțul este primul ei copil, în timp ce soțul acesteia, Reum (40), mai are un copil, o fată de 10 ani, concepută cu vedeta de reality show Laura Bellizzi, cu care el a avut, se pare, o singură întâlnire.

image 

Imediat ce a fost făcut publică minunata veste, proaspăta mămică a primit numeroase felicitări din partea celor cunoscuți și, evident, din partea admiratorilor ei. Chrissy Teigen, care a adus pe lume zilele trecute al treilea ei copil, i-a transmis lui Paris: „Un COPIL!!!!!!! Felicitări, mă bucur așa mult pentru voi doi!!!!!!!”.

Kim Kardashian a scris același lucru, în timp ce modelele Victoria's Secret, Lily Aldridge, Jasmine Tookes și Sara Sampaio, i-au transmis acesteia multe felicitări.

Paris Hilton and Husband Carter Reum Welcome a Baby Boy

Actrița Elle Fanning a spus că Paris este „cea mai frumoasă mămică”, iar restul celor care au apreciat postarea lui Hilton s-au arătat peste măsură de încântați că vedeta de reality show a reușit, în sfârșit, să devină mămică. Luna trecută, blondina a povestit cum ea și soțul ei au început fertilizările in vitro la mijlocul anului 2020, chiar înainte ca Reum s-o ceară de soție pe Paris.

„Am o groază de embrioni care așteaptă, ne-am făcut rezerve de așa ceva”, a dezvăluit Paris după ce mama ei a spus că Paris și Reum se chinuie să conceapă un copil. La începutul anului 2022, blondina a recunoscut că-și dorește vreo doi, trei copii cu soțul ei milionar. Rămâne de văzut dacă băiețelul ei va avea sau nu frați sau surori!

Paris Hilton's New Word for Living Your Best Life Is So Hot - E! Online

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4666194915771