Februarie 02, 2023
În 2021 a fost declarat cel mai sexy bărbat în viață! Paul Rudd, secretul pentru a se menține tânăr la 53 de ani
Paul Rudd, actorul din Ant-Man este cunoscut atât pentru talentul actoricesc, impresionând cu rolul său din filmul marca Marvel, dar și pentru fizicul său. În 2021 a fost declarat cel mai sexy bărbat în viață de către revista americană People, iar în prezent, la 53 de ani, actorul continuă să arate din ce în ce mai bine. Iată care este secretul său pentru un aspect veșnic tânăr!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru People, vedeta a dezvălutit că este întrebat adesea care este secretul său pentru a-și menține aspectul tineresc. Nu este de mirare, având în vedere că Paul Rudd nu-și arată deloc vârsta reală, scrie protv.ro

"Oamenii mă întreabă: 'Poți să-mi trimiți planul tău de masă? De câte ori pe săptămână te antrenezi? Bei? Mănânci carbohidrați? Ai o zi în care mănânci orice?". Cea mai importantă parte a antrenamentului este somnul", a dezvăluit Rudd.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Actorul a mărturisit că secretul său este că doarme 8 ore pe noapte și nu se abate de la acest obicei, spunând că oamenii care își setează alarma după doar 4 ore de somn, pentru a ajunge la sala, își fac rău singuri.

Rutina de dimineață a lui Rudd include o ceașcă de cafea și un antrenament cardio.

"Fac cardio înainte de a mânca ceva. Nu aș fi făcut asta niciodată înainte de (Ant-Man)", a declarat Rudd.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Și rolul de Om Furnică, din filmul omonim îl ajută, întrucât pregătirile pentru film presupun renunțarea la zahăr, precum și antrenamente cu greutăți.

"Am învățat atât de multe despre cum reacționează corpul meu la alimente, cum reacționează la exerciții fizice, ce mă face fericit și cât de mult mă afectează mental. . . . Dacă sunt în costumul ăsta, alergând și jucând un personaj care ar trebui să fie un supererou, mă simt pur și simplu mai bine. Și mă simt mai puțin ca un impostor", a spus el.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72163796424866