Iulie 11, 2022
În 2014 a fost supranumită cea mai sexy hoață din lume. Ce s-a întâmplat după ce a fost eliberată
În urmă cu 8 ani, Stephanie Beaudoin a fost supranumită de presa străină “cea mai sexy hoață din lume”. Tânăra originară din Canada era șefa unei bande de tâlhari din Quebec.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hoții adolescenți au reușit să spargă peste 40 de locuințe și au furat circa 42.000 de lire sterline și mai multe bunuri de lux. 

Stephanie a fost arestată după ce poliția a găsit autoturismul ei, un Mitsubishi Lancer alb, cu jante roz, la una dintre casele prădate. 

Stéphanie keeps her followers updated with her day-to-day life

Tânăra  a fost condamnată la 90 de zile de închisoare. Fotografia ei s-a viralizat rapid, iar internauții i-au găsit contul de Facebook. Șatena cu ochi verzi obișnuia să pozeze provocator așa că s-a ales rapid cu titulatura de “cea mai sexy hoață din lume”.

De aici și până la o carieră în modelling nu a mai fost decât un pas. Imediat după ce a ieșit din închisoare, Stephanie a primit o ofertă de la B Models Management, scrie Daily Star.

Fans believe she is still the hottest thief

Acum, Stephanie este un model de succes al agenției și postează imagini sexy de la ședințele foto pe contul de Instagram

“Tu ești magnifică!”, “Ești o frumusețe!”, “Sublimă!”, “Natura a fost darnică cu tine!”, i-au scris internauții la cele mai recente fotografii postate. 

She has 132k followers

După ce Stephanie a obținut contractul de modelling, un judecător a decis că nu va putea să se folosească de activitatea ei infracțională pentru a-și promova cariera de model. 

“Pot avea contracte de modelling ca Stephanie Beaudoin. Brand-urile cu care lucrez nu pomenesc nimic de cariera mea infracțională”, a declarat Stephanie potrivit sursei citate mai sus. 

 

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1456692218781