Aprilie 26, 2022
Imaginea cu fiica lui Nicole Cherry care a «topit» internetul. Cât a crescut Anastasia!
Sărbătoarea Paștelui vine cu bucurie în plus pentru părinții de micuți, care se folosesc de acest pretext pentru a-i îmbrăca pe aceștia în cele mai adorabile costume. Acesta este și cazul cântăreței Nicole Cherry, care și-a costumat fetița în iepuraș și a „topit” internetul. Iată imaginile!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Cherry a avut parte anul acesta de primul Paște în calitate de mămica Anastasiei, așadar sărbătoarea a fost cu atât mai emoționantă. Cântăreața a petrecut Învierea Domnului în familie, alături de partenerul ei, Florin, și de micuța lor, care a fost cu această ocazie și iepurașul de Paște!

Nicole Cherry, primul Paște în calitate de mămică

Cântăreața a publicat în mediul online câteva imagini în care fetița ei apare într-un costum de iepuraș, de culoare roz, cu urechiușe lungi și tot tacâmul, iar urmăritorii ei s-au declarat cuceriți. Anastasia a crescut de la primele postări pe care le făcea Nicole în urmă cu ceva vreme, când anunța fericită că a devenit mămică pentru prima oară.

Micuța pare să semene cu ambii părinți, iar admiratorii cântăreței sunt „topiți” după obrăjorii ei dolofani. Nicole Cherry a dezvăluit de curând cum are de gând să petrecă sărbătorile Pascale, având în vedere că și în această perioadă mai are concerte, prin țară.

Ar putea fi o imagine cu persoană şi copil mic 

Cum arata fiica lui Nicole Cherry la 3 luni. Anastasia o sa fie botezata  dupa Paste - FOTO 

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75855302810669