Aprilie 21, 2023
Imagine virale cu „Celine Dion” în scaun cu rotile, la nunta fiului său. Sunt sau nu reale?! / VIDEO
De curând, pe TikTok, s-au viralizat mai multe imagini în care apare Celine Dion, la nunta fiului său. Artista ar fi venit la eveniment în scaun cu rotile, iar cei prezenți ar fi asistat la momente cu totul emoționante, având în vedere că artista a fost diagnosticată cu o boală gravă și anume sindromul omului înțepenit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La finalul anului trecut, Celine Dion făcea dezvăluiri cutremurătoare, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, scrie spynews.ro

Artista suferă de sindromul omului înțepenit, o afecțiune rară, ceea ce a determinat-o să își anuleze turneul programat în Europa.

De curând, pe TiKTok, au devenit virale mai multe imagini în care apare artista, la nunta fiului său. Starea sa i-a îngrijorat pe fani, pentru că ar fi venit în scaun cu rotile, iar la un moment dat, mai mulți bărbați ar fi ajutat-o să își ia fiul în brațe

Imagini virale cu „Celine Dion”, în scaun cu rotile

După ce a anunțat că suferă de o boală gravă și că simptomele au determinat-o să își anuleze turneul din Europa, dar și alte evenimente, fanii s-au gândit că starea sa s-a înrăutățit, lucru care a fost întărit și de noi imagini care au devenit virale.

Artista are un fiu în vârstă de 22 de ani, care, aparent, s-ar fi căsătorit, iar de la acest moment important nu a putut lipsi celebra cântăreață, care ar fi venit în scaun cu rotile.

Imaginile i-au șocat pe fani și au stârnit o serie de controverse, în special pe TikTok, unde videoclipul a devenit viral

Imagine virale cu „Celine Dion” în scaun cu rotile, la nunta fiului său. Sunt sau nu reale?! / VIDEO

Adevărul despre videoclipul în care apare Celine Dion

Cu toate că imaginile au strâns mii de comentarii, lucrurile nu stau chiar așa, căci imaginile sunt, de fapt, false.

Imagine virale cu „Celine Dion” în scaun cu rotile, la nunta fiului său

În acel videoclip apare o altă femeie, pe nume Kathy Poirier din Florida, în vârstă de 55 de ani care seamănă izbitor cu artista, dar care suferă de o altă boală gravă și anume scleroză laterală amiotrofică.

Femeia din acel videoclip și-a pierdut de mai mulți ani capacitatea de a merge, de aceea, apare în imagini în scaun cu rotile.

Tânărul care îi este alături este, de fapt, fiul său, care, într-adevăr, s-a căsătorit de curând, iar cei doi bărbați care o ajută să se ridice din scaunul cu rotile sunt frații mirelui.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78727722167969