Noiembrie 29, 2019
ILTC Moldova a împlinit 25 de ani!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

ILTC Moldova (International Language Training Center) își celebrează aniversarea. Compania sărbătorește un sfert de secol, 25 de ani de la fondare - o cifră simbolică!

ILTC Moldova a devenit un factor important în dezvoltarea sistemului de învățământ de la noi din țară. Sute de absolvenți au învățat aici într-adevăr multe lucruri utile și importante.

În toți acești ani, compania a reușit să se mențină pe o poziție importantă, iar tot acest lucru se datorează întregii echipe, care au realizat împreună lucruri frumoase, au împărtășit aceleași gânduri, valori și interese.

 

 

De-a lungul timpului, ILTC a primit trofee importante, precum Certificatul de acreditare al Agenției Naționale pentru Asigurarea Calității în Domeniul Educației și Cercetării și Certificatul Inspectoratului Fiscal de Stat "Contribuabil cu un înalt grad de încredere". Acesta este rezultatul eforturilor titanice ale întregii echipe.

 

 

O felicităm din tot sufletul pe Directorul General al acestei companii, Victoria Galii, care a reușit cu forțele proprii să facă acest lucru minunat. Pe lângă faptul că este o femeie de afaceri de succes, Victoria Galii, este o mămică și o bunică de nota zece. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.649026632309