August 29, 2017
Ilinca Vandici într-o formă de invidiat la nici două luni după naștere!
Prezentatoarea emisiunii “Bravo ai Stil” Ilinca Vandici a revenit pe micile ecrane cu o siluetă perfectă după nici două luni de la naștere. Prima apariție a acesteia este uimitoare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La nici două luni după ce și-a adus pe lume băiețelul pe nume Zian, Ilinca Vandici a revenit  din nou în forță. Vedeta s-a întors pe sticlă pentru a fi alături de cei mai înrăiți fani ai celui de-al treilea sezon a emisiunii fashion. Prima prestație a prezentatoarei i-a uimit pe toți. Ilinca a scăpat ca prin minune de kilogramele în plus, adăugate în timpul primei sarcini.


Tânăra mămică a menționat că are grijă de felul în care arată, de aceea pune accent pe o alimentație  sănătoasă și pe un mod de viață activ, din care nu lipsesc exercițiile fizice și plimbările în aer liber. Datorită unui asemenea regim vedeta a dezvăluit că a adăugat doar 8 kg în plus, aceasta pentru că pe tot parcursul sarcinii a făcut foarte mult sport și a ținut cont de un regim alimentar sănătos.

Ilinca, le-a dezvăluit fanilor săi câteva secrete de care se ghidează pentru a avea o siluetă perfectă: “Eu de 5 ani încerc să-mi controlez foarte bine regimul alimentar. Nu rezist tentațiilor, sunt și eu om! Însă am învățat ce înseamnă măsura și echilibrul. Dacă am poftă să mănânc ciocolată, mănânc 3-4 bucățele și apoi mă opresc. Am renunţat la pâine şi la paste făinoase și fac câte 3-4 antrenamente pe săptămână” a declarat Ilinca.

Pe parcursul perioadei de sarcină silueta acesteia nu a suferit mari modificări, fapt remarcat și de fanii de pe profilul de instagram al prezentatoarei, care a fost invadat cu laude.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1969101428986