Mai 15, 2023
Ilinca Vandici a confirmat zvonurile! S-a separat de Andrei Neacșu, tatăl copilului său
Prezentatoare emisiunii „Bravo, ai stil!” traversează o perioadă dificilă pe plan personal. Deși pozau în cel mai fericit cuplu, Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai împart aceeași casă. În urma unor zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, conform cancan.ro, vedeta de televiziune a confirmat ruptura de tatăl copilului ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ilinca Vandici a mărturisit că nu traversează cel mai bun moment din viața sa, separarea fiind un lucru dificil pentru ambii parteneri. Deși s-au luptat să salveze relația, acum au ajuns să locuiască separat.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai locuiesc în aceeași casă 

Anul 2016 aducea în atenția publică noua relația a Ilincăi Vandici cu Andrei Neacșu. La câteva luni după ce s-au cunoscut, au primit cu bucurie vestea că vor deveni părinți și se căsătoreau în fața a sute de oameni.

Acum, după ani de zile în care au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, un zvon potrivit căruia Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus adio, a fost confirmat chiar de prezentatoarea de televiziune.

Ce mărturisiri a făcut Ilinca Vandici / foto: Social media

Deși în ultimele luni cei doi au postat în tabloul familiei perfecte și fericite, nici măcar vacanța din Mexic nu a reușit să îi apropie.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu și-au spus „adio”

„Amândoi au stat triști și supărați în Mexic, nu au reușit să treacă peste probleme, oricât s-au străduit. Revelionul a fost la fel de anost, iar după aceea s-a produs ruptura”, amintește sursa citată.

Ilinca Vandici nu se mai ascunde. A confirmat despărțirea de Andrei Neacșu:  „Locuim separat” - IMPACT.ro

La rândul ei, Ilinca Vandici a mărturisit că ea și soțul ei deja s-au separat.

„Într-adevăr, trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva. Am încercat îndelung să ne salvam relația, de ceva timp am ales să locuim separat”, a fost reacția Ilincăi Vandici, conform sursei citate mai sus.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.4818856716156