Mai 24, 2022
Îi plac lui Mihai Bendeac bărbații? Răspunsul juratului de la IUmor
Actorul român de comedie a spus adevărul despre orientarea sa și dacă preferă femeile sau bărbații.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întrebarea legată de orientarea sa sexuală i se adresează lui Mihai Bendeac tot mai des în ultima perioadă din cauza rolurilor interpretate. Actorul a explicat de unde au pornit zvonurile despre faptul că i-ar plăcea bărbații, deși s-a iubit cu multe femei până acum.

Juratul de la IUmor crede că personajele interpretate i-au făcut pe oameni să creadă că nu-i plac femeile, dar adevărul este cu totul altul.

„Totul a plecat de când eram la Mondenii, unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay!

Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia La naiba, la naiba!, iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu…

În primă instanţă, da! (Dacă l-a deranjat acest lucru) După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?

În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu fil”, a spus Mihai Bendeac în cadrul unui podcast recent.

Actorul este recunoscut în special pentru relația cu Roxana Vancea, dar a bifat mai multe iubite celebre, printre care: Mirela Zeta, Loredana Marin, Sore, Celia etc.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52967715263367