Iulie 05, 2021
Şi-au spus "Da" în weekend, după şase ani de relaţie!
După ce săptămâna trecută s-a aflat că cele două staruri au aplicat pentru un certificat de căsătorie, ziua lor cea mare chiar a venit mai devreme decât ne aşteptam, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După aproape şase ani împreună, Gwen Stefani, de 51 de ani, şi Blake Shelton, de 45, s-au căsătorit sâmbăta trecută, la ferma din Oklahoma a starului country. Fotografiile obţinute de tabloidul american Page Six ne arată că pe vasta proprietate a lui Blake a fost ridicată o capelă frumos decorată în ziua nunţii, alături de un cort mic împodobit cu flori albe. 

Cu puţin timp înainte, părinţii lui Gwen Stefani au fost fotografiaţi îmbrăcaţi în ţinute de nuntă, cu un cadou frumos împachetat, în timp ce intrau într-una din maşinile cu care au fost aduşi invitaţii la ferma din Oklahoma.

Cât despre evenimentul în sine, intenţia celor doi proaspăt căsătoriţi a fost ca nunta lor să fie o afacere initimă, la care să participe doar familia şi cei mai apropiaţi prieteni ai lor. 

Ambii miri se află la al doilea mariaj. Gwen Stefani a mai fost căsătorită o dată, cu rockerul Gavin Rossdale, în timp ce Blake Shelton a trecut pe la altar alături de artista country Miranda Lambert. Gwen şi Blake formează un cuplu din anul 2015 şi s-au logodit anul trecut, în pandemie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57528805732727