Octombrie 07, 2020
I-a venit ceasul! Cleopatra Stratan, cerută de soție
Dacă tot a împlinit 18 ani, atunci clar e bună de măritat. Cleopatra Stratan a primit cel mai valoros cadou de ziua ei - inelul de logodnă de la iubitul ei, interpretul român, Edward Sanda. Acum iar vor fi pe primele pagini ale ziarelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"A spus "DA", a scris tânărul la subsolul unei postări cu două poze. Într-una se vede inelul cu diamante care i s-a potrivit perfect pe degetul Cleopatrei, iar în alta apar ei doi sărutându-se cu mult patos. 

Pentru a satisface curiozitatea multora dintre voi, l-am contactat pe Edward Sanda să aflăm cum a pus totul la cale. 

"Da, a fost surpriză! Am cerut-o la 12 noaptea, când a început ziua ei, într-un loc intim, pe marginea lacului cu doar noi doi", ne-a mărturisit Edward. 

Tânărul interpret ne-a mai spus că despre intenția lui știau doar părinții lui. După aceea, evident, a aflat toată lumea. 

"Amândoi ne doream asta de ceva timp chiar dacă unora li s-a părut devreme, ea se aștepta ca eu să fac acest pas, și părinții ei se așteptau. Puteam să fac pasul acesta și peste 3 sau 4 ani, dar ceva din interior mi-a spus că e timpul să o fac acum! Mi-am jurat că am să fac acest lucru doar o singură dată în viață când am să găsesc fata alături de care să îmi petrec tot restul vieții și să am o conexiune ieșită din comun. Am găsit-o și ne-am jurat iubire pentru întreaga viața", a mai adăugat Edward.

Interprera moldoveancă și-a sărbătorit ieri ziua de naștere, la un local din București. Ea a mers încolo câteva zile mai devreme pentru a se ocupa de pregătirile aferente. 

Anterior, în mai multe interviuri, ambii au dezvăluit că au planuri de nuntă, iar Cleo a spus, în mod repetat că Edward este bărbatul vieții ei și că ar vrea să-l aibă alături tot restul vieții. 

Cleopatra Stratan de 18 ani și Edward Sanda de 23 de ani au o iubire ca în filme din luna februarie a acestui an. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74210429191589