Aprilie 05, 2023
Horoscopul zilei de 5 aprilie 2023. Gemenii sunt încurajați să petreacă timpul cu partenerul de cuplu
Horoscopul zilei de 5 aprilie 2023 spune că Gemenii trebuie să acorde mai multă atenție partenerului de cuplu. E momentul ca nativii acestei zodii să fie mai atenți la emoțiile și sentimentele lor. Momentele de cuplu trebuie să fie predominante în această perioadă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2023

Horoscopul zilei de 5 aprilie 2023 spune că astrele îi încurajează pe nativii zodiacului să fie mai atenți la sentimentele lor. În această perioadă e foarte important ca zodiile să fie în pace și armonie cu sentimentele interioare, dar și cu ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Ziua începe cu Luna în Fecioară diligentă. Îți oferă energie suplimentară pentru a face un antrenament rapid sau pentru a face ordine într-un proiect înainte de a-l trimite pentru o revizuire către șeful și colegii tăi. Mai târziu în această după-amiază, Luna va intra în sectorul tău de parteneriate, făcând această seară perfectă pentru o cină romantică și pentru a avea o conversație importantă cu partenerul despre viitor.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna părăsește sectorul tău de dragoste și intră în Balanță, casa ta de muncă și rutine. Astăzi ești productivă și punctuală, așa cum îți place. Este momentul perfect pentru a stabili noi obiective pentru această săptămână. Cu Uranus conectându-se la Venus în semnul tău, au existat câteva provocări personale care au aruncat viața de pe cursul normal.

Cu toate acestea, următoarele câteva zile te vor ajuta să îți îmbunătățești concentrarea, astfel încât să poți recupera timpul pierdut din cauza sarcinilor neplanificate

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Un spirit de romantism pătrunde în aer astăzi, când Luna intră în Balanță, sectorul tău de creativitate și joc. Fă-ți timp să te bucuri de viață alături de cineva special. Mergi la o plimbare lungă cu mașina. Ține-ți partenerul de mână sau planifică o cină simplă la lumina lumânărilor pentru voi. Dacă îți place un film romantic, comandă mâncare la pachet și pune la punct o seară relaxantă pe canapea.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Intrarea Lunii în Balanță îți activează casa și sectorul familiei. În următoarele două zile, concentrarea ta este să faci casa mai primitoare. Este momentul perfect pentru a coace o prăjitură sau pentru a face o masă pe care să o savurezi la sfârșitul zilei de lucru. Scoate albumele familiei pe masă și fă câteva fotografii pentru a le distribui pe rețelele sociale ca o #revenire la distracție.

Leu: 23 iulie – 22 august

Vei fi un început de conversație. O dezbatere sau două ar putea rezulta din gluma ta. Luna intră în sectorul tău de comunicare. În Balanță, s-ar putea să îți fie greu să reziști, să te gândești la o teorie a conspirației sau să intri adânc în discuții despre politică sau evenimente recente din cultura pop. În timp ce Mercur este în Taur, evită să spui ceva care i-ar putea jigni sau răni pe alții la locul de muncă. Ești pe lista cu zodii de foc, puternice și determinate.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Astăzi ești atentă la subiecte educaționale și dorești să înveți ceva nou. Cu Mercur în Taur, luna următoare este perfectă pentru a te scufunda în subiecte complexe care te încurajează să explorezi inovații în știință și schimbări în domeniul tău de carieră. Odată cu intrarea Lunii în Balanță, sectorul proprietății personale, ia în considerare actualizarea bibliotecii de acasă comandând cărți de referință pe care ți-ai dorit întotdeauna să le ai.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Luna intră azi în semnul tău unde va avea loc Luna Plină. Lunii pline e asociată cu renunțarea și s-ar putea să ți se pară util să verifici unele dintre articolele tale de îmbrăcăminte, machiaj sau alte articole și să arunci ceea ce nu mai folosești, ceea ce este expirat sau nu se mai află într-o stare bună.

Folosește acest timp pentru a actualiza piesele vestimentare și pentru a face o listă de dorințe pentru achizițiile viitoare.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna în Balanță va petrece următoarele două zile în sectorul tău inamic, ceea ce înseamnă că trebuie să fii precaută în jurul persoanelor în care te simți neliniștită sau în care nu ai încredere. Mercur în Taur îți recomandă să petreci timp de calitate și să ai conversații intime cu un partener sau un prieten. Este posibil să obții o clarificare asupra unei relații tulburi care te va ajuta să eviți conflictul în această săptămână.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Partea de început a săptămânii deschide ușa către rețelele de putere, așa că dacă intenționezi să îți extinzi afacerea participând la o întâlnire, ia cât mai multe cărți de vizită. Oamenii vor dori să te cunoască și pe tine. Cu Luna în Balanță pentru următoarele două zile, vei avea oportunități ample de a interacționa cu alții care vor găsi fascinante atât persoana ta, dar și ideile tale de afaceri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

În următoarele câteva zile, vei dori să practici o etică exemplară la locul de muncă în timp ce Luna este în Balanță. Dar vei dori, de asemenea, să nu stai prea târziu. Echilibrul între muncă și viața personală va avea de suferit. Luna în Balanță poate evidenția o oportunitate de avansare în carieră sau o mișcare laterală. Verifică locurile de muncă disponibile în interiorul companiei. Dacă vrei să faci o schimbare în carieră, începe să publici CV-ul. Doar așa poți vedea de unde primești răspuns, de la HR sau de la recrutori.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Cu multe evenimente de rezolvat în această săptămână, partea ta spirituală se poate simți plină de energie. Luna în Balanță te încurajează să acorzi o atenție deosebită dorințelor tale interioare. Trezește-te puțin mai devreme în această săptămână pentru a putea avea câteva clipe de meditație. Citește cartea preferată pentru a te motiva să rămâi centrată și concentrată pe ceea ce te împlinește cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna intră în sectorul tău de intimitate și secrete pentru următoarele zile. Acesta este momentul perfect pentru a scrie o notă de dragoste partenerului tău. Îi poți împărtăși cât de mult au făcut el diferența în viața ta. Deschide-ți inima în această săptămână și canalizează-ți dragostea pentru ceilalți participând la un eveniment caritabil sau de strângere de fonduri.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9715723991394