Martie 25, 2023
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și de sentimentele pe care le au. Nativii acestei zodii trebuie să acorde mai multă atenție propriilor nevoi pentru a obține liniștea interioară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 25 martie 2023

Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că energia bună va dăinui în jurul nativilor zodiacului. Astrele le vor ajuta pe zodii să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. Sunt încurajate relațiile și energia pozitivă. Nativii sunt sfătuiți să încheie toate evenimentele din trecut pentru a avea parte de progres în viața lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Relaxează-te, totul o să iasă bine. Astăzi, beneficiezi de Luna în Taur, ceea ce înseamnă că plăcerile simple sunt aici pentru a le folosi în avantajul tău. Încă există tensiune în aer, care va continua să crească pe măsură ce planeta ta conducătoare, Marte în Gemeni, se apropie de linia de sosire. Așa că, pe măsură ce stresul crește, ia un reper din Univers. Fă ceva care te va ajută să te relaxezi. Luna în Taur te încurajează să treci în revistă lucrurile materiale pe care le apreciezi, de la mâncare la îmbrăcăminte. Ai grijă de tine.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Încă o zi cu Luna în zodia ta. Luna este exaltată în semnul tău. Asta înseamnă că este cea mai înaltă expresie a maturității emoționale, a senzualității, a dragostei și a grijii pe care o poate oferi. Acesta este un mare indiciu ca să te iubești pe tine, te informează YourTango.com.

Este o zi perfectă pentru îngrijire de sine, inclusiv pentru a lua o masă pe îndelete, a asculta un podcast sau o carte audio despre dragoste și relații sau să te bucuri de o conversație cu o prietenă bună.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astăzi, te uiți înapoi la trecut. Deși s-ar putea să nu-ți placă să faci o revizuire, este important și relevant. Luna se va conecta cu Uranus în Taur și ceva care îți atrage atenția se poate schimba. S-ar putea să primești un apel de la un fost sau ai putea primi niște vești importante pe care le așteptai, dar nu credeai că vor veni atât de curând. Astăzi, o veste din trecut te poate lua prin surprindere, dar va fi bine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Un prieten bun te poate ajuta să realizezi atât de multe lucruri. Mai întâi, înainte de a duce relația la următorul nivel și de a realiza vise și obiective mari, trebuie să evaluezi punctele forte și punctele slabe. Astăzi este momentul perfect pentru a avea o întâlnire cu un prieten cu care crezi că există potențial de a dezvolta o afacere.

S-ar putea să vezi potențial într-un asociat sau posibilitatea de a colabora cu un vechi prieten de facultate cu care ai rămas în legătură. Ziua de azi este făcută pentru a explora acele oportunități și cât de departe poți merge.

Leu: 23 iulie – 22 august

Pune pasiunea la treabă. Luna de astăzi în Taur îți stimulează dorința de a face ceva de valoare care să-ți ofere un puternic sentiment și apreciere personală, dar care poate fi schimbat rapid pentru a oferi un serviciu altora.

Poate că îți place să lucrezi în lemn sau să ai o rețetă bună de brownie. Dacă consideri că este, fără îndoială, cea mai bună și poate fi vândută, pune-te pe treabă. Indiferent ce te face să visezi cu ochii deschiși, este timpul să mergi în acea direcție. Să testezi apele pentru a vedea unde te duc dorințele tale.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu e nimic greșit în a visa, dar astrele te sfătuiesc să ții ambele picioare ferm pe pământ. Astăzi, capul tău se va pierde puțin în nori din cauza unor vești bune sau a unui eveniment care îți reaprinde credința în univers și aduce un sentiment de speranță.

Ai nevoie de acest tip se momente pentru că în ultimul timp ai fost prea concentrată pelucrurile materiale. Astăzi, îmbrățișează un pic viața pe partea spirituală a lucrurilor pentru a vedea unde te duce Universul atunci când inima ta este deschisă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Astăzi, o parte din tine poate prefera să păstreze secretă natura ta generoasă. S-ar putea chiar să-ți facă plăcere să știi că ai dat, dar nu ai fost recunoscut.

În spiritul generozității, azi nu te va deranja să oferi bani în plus, mai ales dacă ai suficiente finanțe pentru tine. Poți ajunge chiar să plătești factura cuiva sau să cauți oportunități secrete pentru a îmbunătăți lumea. Azi este totul despre dăruire. Pentru tine, acesta este un mod minunat de a trăi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să te simți atrasă de opusul tău. Deși acest lucru poate părea a fi o relație nepotrivită pentru tine, are sens. De altfel, astrele spun că ești una dintre cele mai geloase zodii.

Să ai pe cineva în viața ta care scoate în evidență o latură a ta pe care alții nu o văd este o experiență minunată. Ai o inimă primitoare care se pregătește pentru neașteptat astăzi. O lume complet nouă se va deschide pentru tine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Uneori, sarcinile pot deveni o formă de terapie pentru că îți permit să te pierzi într-un moment fără a-ți folosi excesiv creierul. Curățarea în profunzime și a face lucrurile să strălucească îți oferă un sentiment profund de realizare. Chiar dacă de obicei nu îți place să speli vasele sau să te ocupi de treburile de rutină ale vieții, astăzi totul este diferit. Există o bunătate în simplitate și ești aici pentru asta.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nu întotdeauna ai timp să te răsfeți cu dragoste și creativitate. Astăzi este posibil să-ți faci timp pentru ele, pentru că te simți extraordinar de bine. Un vechi proiect de bricolaj făcut pe jumătate poate fi adăugat la lista ta de lucruri de făcut.

De fapt, dorința de a-ți face lumea mai frumoasă poate fi greu de rezistat. A fi înțelept este modul în care ai dori să decurgă această zi.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Viața nu a fost ușoară pentru tine în ultimii câțiva ani, cu Uranus în Taur, iar astăzi s-ar putea să simți că schimbarea cosmică aduce noile energii ale schimbării acum că Pluto este în zodia ta. Emoțiile reținute pe care le-ai avut ar putea să iasă la suprafață pe măsură ce Luna din Taur se lovește de Uranus. Următoarele evenimente merită o postare pe Facebook, astfel încât să poți privi înapoi peste un an și să vezi marcată ziua în care ai început să vezi schimbarea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Știi ce vrei astăzi și, bineînțeles, intenționezi să-l obții. Cuvintele dulci sunt ca hrana pentru suflet pentru tine astăzi și ți-ar putea fi greu să te împotrivești să petreci timp în jurul oamenilor care îți alimentează cel mai bine egoul. Ești aici pentru complimente astăzi și nu înseamnă că ești egocentrică sau egoistă. Știi de ce ai nevoie, iar astăzi bunătatea se află în fruntea listei tale de nevoi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67069506645203