Martie 22, 2023
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență maximă în această zi. Nativii acestei zodii se vor bucura de recunoașterea celor din jur. Astrele le recomandă să nu-și încalce propriile limite.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 22 martie 2023

Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că astrele se vor alinia în așa fel încât zodiile să se simtă eliberate. Nativii zodiacului sunt sfătuiți să-și ducă la bun sfârșit planurile. Cu toate acestea, ei nu trebuie să uite că propria persoană este mai importantă decât dorința celor din jur, scrie catine.ro

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut. Se anunță multe schimbări importante pentru zodiile de aer și cele de pământ.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Universul te va împinge cu toată viteza înainte, în timp ce cinci corpuri cerești se deplasează prin semnul tău. Energia din joc este perfectă pentru a-ți demonstra abilitățile ca motivator și lider. Ar trebui să fii conștientă că nu trebuie să te grăbești de la o sarcină la alta. Recunoaște dacă ai nevoie de o pauză pentru a trage respirația. Norocul e de partea ta în a doua jumătate a zilei, când Luna și Jupiter formează o uniune cosmică.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Cinci corpuri cerești se deplasează prin Berbec și sectorul hărții tale care guvernează toate lucrurile ascunse. Poate fi necesar să arunci o privire mai atentă pentru a găsi detalii. Eforturile de a înțelege îți vor oferi o oportunitate de a vedea situația mai clară cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Planifică să faci o plimbare sau să îmbrățișezi singurătatea când Luna și Chiron se aliniază. Psihicul tău va avea probabil nevoie de o pauză. O atmosferă mai optimistă te va cuceri în această după-amiază, marcând scuza perfectă pentru a te elibera

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune să te pregătești pentru o zi plină. Cinci corpuri cerești călătoresc prin Berbecul de foc și casa ta a unsprezecea solară. S-ar putea să simți că toată lumea vrea o mică parte din tine, deoarece stelele te pun în centrul atenției. Deși fluturele social din interior va fi încântat de atâta atenție, ar trebui să fii atentă la propriile nevoi. Acordă atenție oricăror conexiuni noi care vin spre tine, deoarece ar putea duce la oportunități neprevăzute.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Puterea și perseverența ta vor străluci astăzi. Deși s-ar putea să simți că te miști în mod constant, capacitatea ta de a naviga și de a te deplasa între sarcini te va ajuta să câștigi recunoaștere în domeniul tău. Cu toate acestea, ar fi ușor să pierzi legătura cu propriile nevoi și limite, pe măsură ce Luna se apropie de Chiron, ceea ce face important să-ți recunoști limitările. Din fericire, Jupiter va deveni activ în această după-amiază, ajutându-te să îți recuperezi orice lucru pe care l-ai ratat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Ar trebui să te simți foarte binecuvântată și entuziasmată de viața ta, în timp ce cinci corpuri cerești se deplasează prin Berbec și sectorul spiritual al hărții tale. Acest climat cosmic este pregătit să îți ridice inima și minte. Îți permite să explorezi subiecte filosofice și mistice. Oportunitățile de vindecare vor intra și ele în joc pe măsură ce Chiron devine activ, marcând scuza perfectă pentru a lucra cu mantre pozitive și meditație. Abilitățile tale de manifestare se vor ascuți pe măsură ce Luna și Jupiter se aliniază. Asigură-te că ai stabilit toate intențiile, spune horoscopul zilei de 22 martie 2023.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nu vei avea chef de discuții, neplăceri inutile sau drame astăzi. Climatul cosmic te va împinge să ajungi la miezul fiecărei probleme, lăsând puțin timp sau răbdare pentru lucrurile inutile. Stai un moment pentru a te conecta cu tine când Luna și Chiron se aliniază. Taie legăturile cu orice lucru care te trage înapoi. O energie optimistă și inspiratoare va intra în joc pe măsură ce Jupiter devine activ, scoțând în evidență liderul natural din interior, ajutându-te în același timp să evoluezi în roluri mai importante.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Inima ta va fi plină astăzi, dragă Balanță. Cinci corpuri cerești călătoresc prin Berbecul de foc și a șaptea ta casă solară. Acest climat cosmic este perfect pentru a-ți urma pasiunile, lăsându-te să fii purtată de dorințele tale. Cu toate acestea, vei dori să atingi baza atunci când Luna și Chiron se aliniază, recunoscând propriile nevoi. Dacă azi poți beneficia de câteva minute de îngrijire personală, acesta ar fi momentul să o faci. O scânteie te va înconjura când Jupiter va deveni activ, aducând noroc în viața ta amoroasă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

S-ar putea să simți că ai jonglat prea mult deodată, în timp ce cinci corpuri cerești se deplasează prin Berbec și prin casa ta a șasea solară. Natura independentă a acestui climat cosmic ar putea face dificilă cererea de ajutor, deși o uniune cerească între Luna și Chiron în această dimineață te va împinge să ceri ajutor dacă ai nevoie. Găsirea unui echilibru între a-ți face propriile lucruri și a funcționa ca o echipă te poate ajuta să depășești obstacole majore, așa că asigură-te că te concentrezi în consecință. O energie norocoasă va persista când Jupiter va deveni activ în această după-amiază, așa că nu trebuie să-ți fie teamă să strălucești în mulțime.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Vei lumina fiecare cameră în care intri astăzi. Este în regulă să te simți foarte bine, deoarece universul va lucra pentru a-ți crește încrederea și sentimentul de sine. Cu toate acestea, trebuie să fii conștientă că nu îți sacrifici propriile nevoi pentru a face un spectacol, mai ales când Luna și Chiron se aliniază. Cu toate acestea, veți dori să ajungi în lumina reflectoarelor în această după-amiază, când Luna și Jupiter formează o alianță cosmică, oferindu-ți o energie mai mare decât viața, perfectă pentru a găsi noroc și a atinge obiectivele, spune horoscopul zilei de 22 martie 2023.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Concentrarea ta va fi prezentă azi, în timp ce cinci corpuri cerești călătoresc prin Berbec și sectorul hărții tale care guvernează fericirea internă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a iniția schimbarea în spațiul tău, deși poate fi necesar să-ți asumi rolul de lider. Verifică emoțiile și intuiția pe măsură ce Luna și Chiron se aliniază, căutând modalități de a calma orice tensiune care s-ar putea acumula în mintea, corpul și sufletul tău. O energie de bun augur va pătrunde în aer în această după-amiază, aducând o ambianță de bucurie în locuința ta.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Mintea și vocea vor să se facă auzite. Te poți aștepta ca neuronii tăi să se declanșeze rapid și eficient, deși ar trebui să fii atentă la cuvintele tale când Luna se apropie de Chiron, având grijă să arăți ție și altora un plus de compasiune. Vei avea ocazia să faci impresie în această după-amiază, când Jupiter va deveni activ, mai ales când îți spui ideile și punctul de vedere unic. Planifică să scrii în jurnal sau să te întâlniești cu prietenii înainte de încheierea zilei, pentru a-ți satisface nevoia de exprimare.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Lumea din jurul tău va părea astăzi mai interesantă și mai strălucitoare decât de obicei, pe măsură ce cinci corpuri cerești îți activează a doua casă solară. Natura înflăcărată a acestui climat cosmic te va motiva să pui bazele propriilor speranțe și vise, oferind o nouă formă de energie. Ia în considerare să te descoperi mai mult atunci când Luna se apropie de Chiron, găsind modalități de a susține inima și mintea prin mantre pozitive sau îngrijire de sine. O energie norocoasă va intra în joc în această după-amiază, când Luna și Jupiter se vor alinia, oferind promisiunea prosperității.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7169554233551