Septembrie 22, 2022
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022. Taurii trebuie să fie mai atenți cu sentimentele
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că Taurii trebuie să pună inima pe primul loc și să-și dea seama care sunt sentimentele și emoțiile ce îi fac să fie fericiți. Dacă nesiguranța intervine, nativii acestei zodii sunt sfătuiți să apeleze cu încredere la ajutorul prietenilor apropiați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 spune că astrele sunt de partea zodiilor și că nimeni și nimic nu le poate sta în cale nativilor dacă ei nu permit acest lucru. Indiferent că este vorba despre profesie sau viață personală, nativii zodiacului sunt sfătuiți să-și găsească liniștea cât mai curând posibil.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Te vei simți energică și liberă pe parcursul zilei. Luna își continuă călătoria prin casa ta a cincea solară. Aceste vibrații se referă la îmbrățișarea talentelor, stilurilor și intereselor unice care construiesc ca om, așa că asigură-te că te apleci spre latura ta creativă. Din păcate, atmosfera ar putea deveni puțin agitată spre după-amiaza, când Luna se înfruntă cu Nodurile Sorții și s-ar putea să începi să te îngrijorezi de viitor. Din fericire, cineva din cercul de prieteni te va ajuta să stai departe de aceste gânduri

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Dă-ți permisiunea de a-ți acorda prioritate inimii, hrănindu-ți emoțiile în timp ce ești sinceră cu privire la sentimentele tale. Interacțiunea cu prietenii va fi, de asemenea, destul de terapeutică, așa că asigură-te că te adresezi celor mai buni oameni din jurul tău. Vibe-ul ar putea deveni puțin neplăcut mai târziu spre seară. Luna formează un pătrat dur cu Nodurile Sorții, amenințănd să declanșeze probleme pe plan emoțional, spune horoscopul zilei de 22 septembrie 2022.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Încearcă să nu lași frica de necunoscut să te împiedice să-ți urmărești interesul. Luna formează un pătrat dur cu Nodurile Sorții. Acest climat cosmic s-ar putea juca cu încrederea ta dacă începi să-ți supraanalizezi viața și relațiile. E important să rămâi centrată și concentrată pe ceea ce poți controla. Din fericire, o mână de ajutor de la Chiron îți va permite să găsești sprijin în cercul de prieteni, așa că asigură-te că te adresezi celor dragi dacă nu ai chef să stai singură cu gândurile tale.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Internetul poate fi un loc periculos pentru tine astăzi, mai ales dacă ai chef de cumpărături. Pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Leu, vrei să te răsfeți. Cu toate acestea, un T-pătrat dur cu Nodurile Sorții sugerează că ai putea trece peste limită cu cumpărăturile tale. În loc să apelezi la articole materialiste, ia în considerare concentrarea timpului și a energiei pentru a-ți cizela abilitățile speciale. E un un moment excelent pentru a actualiza CV-ul sau site-ul personal. Nu uita că ești o zodie de apă care adoră să ofere sprijin, spune horoscopul zilei de 22 septembrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Luna își continuă călătoria prin semnul tău astăzi. Din păcate, responsabilitățile tale personale și profesionale te-ar putea face să te simți puțin restricționată în această seară. Din fericire, îmbrățișarea prietenilor sau lucrul într-un spațiu creativ te poate ajuta să te simți mai liniștită. Te vei simți inspirată să ai un impact pozitiv asupra comunității tale mai târziu în această seară.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Pe măsură ce Soarele face pașii finali prin semnul tău, ar trebui să cauți modalități de a sărbători și de a onora călătoria vieții tale până în acest moment. Între timp, Luna îți va cere să faci un bilanț al emoțiilor. E timpul să te concentrezi mai mult pe creșterea încrederii și a sentimentului de forță. Din păcate, atmosfera ar putea deveni puțin tensionată în această seară. Încearcă să faci o sesiune de meditație înainte de culcare, pentru a închide semnificativ sezonul Fecioarei.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Adevăruri șocante sau momente de iluminare se pot manifesta astăzi. Soarele face pașii finali prin Fecioara și casa ta solară a XII-a. Această plasare a luminii va străluci asupra a ceea ce a fost ascuns cândva, modificând perspectiva asupra anumitor persoane sau situații. Din păcate, ai putea începe să te simți puțin destabilizată de aceste realizări. Fă tot posibilul pentru a merge mai departe cu toate, dar nu-ți fie teamă să pășești și pe teren minat.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Astăzi vei fi într-o dispoziție serioasă, dar caldă, în timp ce Luna își continuă călătoria prin Leu și casa ta a zecea solară. Această plasare luminoasă va scoate la iveală puterea autoritară care trăiește în interior, fără riscul de a-i intimida pe alții. Veți înțelege valoarea de a păstra cărțile pe față. Din păcate, dizarmonia ar putea lovi în această seară, când Luna intră într-un pătrat dur cu Nodurile Sorții. E un moment bun pentru a impune limite stricte celor din jur. Concentrează-te mai mult pe tine și ceea ce simți tu, spune horoscopul zilei de 22 septembrie 2022.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Universul va lupta pentru atenția ta astăzi, în timp ce Luna își continuă călătoria prin Leu și sectorul spiritual al hărții tale. Folosește această energie ca o scuză pentru a petrece puțin timp în plus sub Soare. Deși ai tendința de a te mișca rapid, acum ar putea fi un moment bun pentru a te liniști și a te conecta cu forța vitală care există în interiorul tău și în jurul tău.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Este în regulă dacă trebuie să fii puțin strictă cu tine azi. Luna strălucește puternic prin casa ta a opta solară. Această plasare a luminii va accentua nevoia inerentă de a evolua, inspirându-te să faci alegeri mai sănătoase și mai eficiente. Deși ego-ul tău poate fi forța care ghidează această căutare de auto-îmbunătățire și transformare personală, nu te simți vinovată că ai stabilit limite cu cineva care nu este în sprijinul acestei creșteri. Plănuiește să te hrănești din confortul casei, spune horoscopul zilei de 22 septembrie 2022.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Permite-ți să trăiești în dragoste și armonie. Deși oamenii din jurul tău s-ar putea să nu fie într-un loc atât de echilibrat, concentrarea pe menținerea energiei îți va permite să treci prin conflicte sau supărări cu un efort minim. Conversațiile despre dragoste și relații ar putea intra în joc în această seară. E timpul să rezolvi orice confuzie care ar putea afecta viața ta amoroasă. Aceste vibrații sunt, de asemenea, perfecte pentru a-ți stimula propriul ego, așa că asigură-te că te complimentezi în privat!

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești destul de ocupată în această perioadă. Luna Leu călătorește prin sectorul graficului tău care guvernează servitutea, munca și rutinele zilnice. S-ar putea să fii chemată să sfătuiești un prieten. Deși te vei simți tentată să te inspiri din propriile experiențe, ar trebui să reziști nevoii de a face acest lucru. În schimb, încearcă să te concentrezi pe situația specifică persoanei care ți-a cerut ajutorul. Acordă tot sprijinul tău acolo unde poți și ți se permite.

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87666392326355