Septembrie 07, 2021
Horoscop cromatic. Ce culori să porţi în septembrie ca să ai noroc
Pe 7 septembrie, în prima lună a toamnei, avem o Lună nouă în zodia Fecioară, iar de pe 27 septembrie, planeta Mercur intră în retrogradare. Până la această dată, este bine să ne facem ordine în hârtii, proiecte, dar mai ales în minte. Luna nouă din semnul Fecioară ne îndeamnă să fim mai organizaţi, iar ca să reuşim, ne ajută şi cromatica, spune astrologul român Alexandra Coman.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Berbec

Voi aveÅ£i nevoie de aliaÅ£i, de prieteni, de asociaÅ£i, de parteneri în tot ceea ce faceÅ£i. În luna septembrie, va fi importantă această conexiune cu aliaÅ£ii, va fi esenÅ£ial sprijinul celor din jur, pentru capacitatea de a negocia. Berbecii vor putea negocia, iar pentru aceasta, poartă roÅŸu, pe orice nuanţă, pentru că te va ajuta foarte mult, alb, pentru claritate, negru, de ajutor să te centrezi, ÅŸi violet, pentru intuiÅ£ie. Nu e nevoie să porÅ£i îmbrăcăminte cu acele culori, ci să foloseÅŸti creioane, post-ituri în aceste nuanÅ£e, sau accesorii.

Taur

Tu ai nevoie de sprijin divin ÅŸi vor fi niÅŸte încercări pe zona mentalului ÅŸi pe zona credinÅ£ei tale, aÅŸa încât ai nevoie să optezi pe nuanÅ£e de albastru. Orice nuanţă, de la deschis la închis, turcoaz, toate te vor susÅ£ine foarte mult.

Gemeni

Nativii acestei zodii au nevoie să se afirme. AveÅ£i o lună fabuloasă în care veÅ£i putea comunica, vorbi, împărtăşi, exprima, negocia, iar dacă doriÅ£i să beneficiaÅ£i de sprijinul celor din jur, purtaÅ£i galben, roÅŸu (roÅŸu deschis), argintiu, accesorii din argint.

Rac

Faci cheltuieli sau ai făcut cheltuieli, poate te-ai întors din vacanţă cu buzunarele mai golaÅŸe ÅŸi ai nevoie să activezi secÅ£iunea care Å£ine de finanÅ£e. Pentru asta, ai nevoie de culoarea verde. Orice nuanţă de verde te va ajuta în tot ceea ce faci. Iar dacă vrei să suplimentezi, înconjoară-te de cristale, pietrele semi-preÅ£ioase, agatele au, de asemenea, un efect pozitiv major.

Leu

Voi trebuie să vorbiÅ£i, să vă afirmaÅ£i, să rezolvaÅ£i ceva legat de acte, hârtii, documente privind casa ori un membru al familiei. Ca toate acestea să fie funcÅ£ionale, aveÅ£i nevoie de galben, turcoaz, peruzea – ca podoabă de purtat. AtenÅ£ie! Dacă purtaÅ£i portocaliu, există o tendinţă de creÅŸtere a poftei de mâncare în această lună pentru voi.

Fecioară

Familia, casa, posesiunile materiale, responsabilităţile legate de aceasta, toate îÅ£i ocupă timpul, răbdarea, energia. Pentru a obÅ£ine susÅ£inere în tot ceea ce faci, poartă perle – doar că perla nu se poartă pe Lună plină sau pe Lună nouă, niciodată!, piatra lunii (acelaÅŸi avertisment). Acestea sunt conectate cu Luna, se încarcă prea mult ÅŸi obosesc. Argintiu, gri-deschis ÅŸi verde-închis sunt nuanÅ£e care te susÅ£in în tot ce ai de făcut în septembrie.

Balanţă

Voi aveÅ£i nevoie de susÅ£inere pe iubire, pe afaceri, pe creativitate, pe puterea de a-i convinge pe cei din jurul vostru de intenÅ£iile voastre. Iată de ce astrologul recomandă să fiÅ£i cât mai solari, pentru că aveÅ£i de activat casa a V-a, Casa Soarelui, ÅŸi atunci aveÅ£i nevoie de portocaliu, galben, aur galben, cupru.

Scorpion

Voi aveÅ£i nevoie de susÅ£inere pe partea de muncă, acÅ£iune, activitate la serviciu sau proiecte personale care devin sursă de venit. Dacă aveÅ£i ceva de rezolvat cu rude încăpăţânate, aveÅ£i nevoie de susÅ£inere, iar culorile care vă ajută este verde-închis, albastru-închis ÅŸi alte nuanÅ£e mai închise.

Săgetător

Nativii în acestă zodie au nevoie să negocieze, să îÅŸi ceară niÅŸte drepturi, să vorbească, să se manifeste, să exprime, iar pentru asta, culoarea roz ajută. Nu e nevoie să purtaÅ£i la vedere, puteÅ£i avea un post-it roz în buzunar. Culoarea oferă susÅ£inere în negocieri, dar mai ajută ÅŸi nuanÅ£ele pastel: roÅŸu deschis, albastru-deschis, verde-deschis.

Capricorn

Voi aveÅ£i de rezolvat probleme urgente, ardente, care nu mai necesită amânare, legate de acte, hârtii, documente, aÅŸa că trebuie să vă organizaÅ£i. AveÅ£i nevoie de multă coerenţă în tot ceea ce faceÅ£i, iar culorile care vă vor ajuta în septembrie sunt negru, roÅŸu-închis, gri.

Vărsător

La voi apare nevoia de a învăţa, de a studia, de a vă organiza mintea ÅŸi de a fi cât mai coerenÅ£i ÅŸi atenÅ£i, pentru că aveÅ£i tendinÅ£a să fiÅ£i cam împrăştiaÅ£i. Este recomandat să staÅ£i cât mai în prezent, iar pentru asta, aveÅ£i nevoie de albastru-închis, negru, argintiu ÅŸi nuanÅ£e metalice.

PeÅŸti

Se prevăd pentru nativii în PeÅŸti ascensiune socială ÅŸi intuiÅ£ie. Poate că aÅ£i trecut printr-o provocare fizică ÅŸi acum vă refaceÅ£i, iar ca să fie refacerea uÅŸoară, este bine să vă hidrataÅ£i, să vă întoarceÅ£i la elementul vostru – apa. PurtaÅ£i gri, perlă, argint ÅŸi toate culorile pământului, maro-închis, maro-deschis, bej.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0870106220245