Februarie 16, 2018
Horoscop chinezesc. Cum va influența Câinele de Pământ fiecare zodie în parte
Astăzi, 16 februarie 2018, celebrăm Anul Nou chinezesc. Animalul care guvernează viața noastră în acest an, conform tradițiilor calendarului chinezesc, este Câinele de Pământ. Să vedem cum va influența anul câinelui de pământ fiecare zodie în parte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Șobolan

Nu e un an foarte bun pentru cei ce s-au născut în anul șobolanului. 2018 ar putea fi un an cu ghinion. De aceea, ar fi bine ca șobolanii să fie răbdători în anul 2018. Atât la serviciu, cât și-n călătorii vor avea parte de ghinion pe tot parcursul anului. Important e să fie calmi, și să creadă în bine. 

 

Dragon

Și pentru Dragon 2018 se așteaptă a fi un an complicat. Planurile vor fi date peste cap. S-ar părea că toată lumea din jur nu înțelege punctul lor de vedere. Vor avea mare nevoie de cei dragi, pentru că ei îi vor susține și îi vor ajuta să treacă peste greutățile pe care le promite viața. 

 

Șarpe

Pentru Șarpe se așteaptă un an plin de lucruri plăcute, precum călătorii promovări la serviciu, și succes în viațade cuplu. Totodată, trebuie să aibă grijă de sănătate, pentru că, se prea poate să aibă probleme minore de sănătate. 

 

 

Cal

Pentru Cai se așteaptă a fi un an bun. Vor fi stabili, din punct de vedere financiar, și cu sănătatea vor sta bine. Li se va propune un loc de muncă nou, sau o promovare. 

 

Capra

Datorii, probleme, necazuri, de toate astea au nefericirea să aibă parte Caprele în anul 2018. Este un an dificil pentru cei născuți în anul Caprei. Nu este recomandat să facă investiții. Ar fi bine să călătorească mai puțin, pentru că, e posibil să se confrunte cu mari probleme în călătoriile pe care  le-a planificat. Trebuie mult optimism, și toate se vor rezolva până la urmă. 

 

Maimuța

Pentru maimuță se așteaptă a fi un an dificil. Este trădată de oamenii dragi, sunt încălcate promisiunile. Planurile pe care le fac maimuțele nu merg deloc. Se ceartă cu mulți prieteni, și înțeleg cine într-adevăr ține la ele. Pentru maimuțe anul câinelui se așteaptă a fi un an cu multe dezamăgiri. 

Cocoș

Un an în care Cocoșul va fi fericit. Tot ce-și propune se împlinește, are parte de multe călătorii și petreceri. Viața personală prosperă, noi cunoștințe, noi posibilități. Se așteaptă câștiguri.

 

 

Câine

Pentru câini, în anul lor se așteaptă un an superb. vor avea mari realizări în carieră, își vor restabili încrederea. Vor progresa la locul de muncă, și tot ce-și vor propune va fi ușor de realizat. 

 

Mistreț

Dezamăgiri, frustrări și dificultăți, toate astea ar putea să li se întâmple celor ce sunt născuți în anul Mistrețului. Mistreții vor trebui să fie atenți cu deciziile pe care le fac, pentru că anume ele ar putea să-i dezamăgească. Trebuie să aibă grijă cui îi spun secretele lor, și să fie foarte atenți cui se destăinuie. 

 

Bivol

Bivolii își vor rezolva problemela care păreau dificile. Vor avea parte de un an bun, și chiar dacă vor exista obstacole, ele vor fi ușor de rezolvat. Se prevăd și călătorii, însă ele sunt nedorite. Totuși, totul va fi bine, n-au de ce să-și facă griji. 

 

Tigru

Obosiți, singuratico și extenuați, tigrii se vor simți aiurea în noul an. Vor munci și zi și noapte, și acest lucru îi va scoate din sărite. Vor avea mare nevoie de odihnă. Totuși, până la urmă se vor bucura de rodul muncii sale, iar norocul va fi de partea lor. 

 

Iepure

Vor avea parte de un an liniștit, își vor rezolva cu ușurință toate problemele. Se vor simți bine, chiar dacă la serviciu nu li se va aprecia munca. Cu toate astea, alături de cei dragi se vor simți minunat. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80189895629883