Ianuarie 31, 2019
Hofigal: Componente naturale pentru sănătatea Dumneavoastră

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Natura a avut grijă să-i ofere corpului nostru tot ce e mai valoros și mai util. Ritmul vieții urbane moderne ne lipseşte, adesea, de posibilitatea de a ne alimenta corect şi echilibrat, iar prezența situaţiilor de stres și a oboselii cronice scad capacităţile sistemului nostru imunitar şi ne fac susceptibili la boli. Pentru a primi cantitatea necesară de nutrienți, avem nevoie de suplimente, care să compenseze deficitul de vitamine, minerale, să fortifice sistemul imunitar și să ne ofere frumusețe și sănătate.

Hofigal – unul dintre cele mai consacrate brand-uri de produse fitoterapeutice din România,acum fiind disponibil pentru vânzare în farmaciile rețelei „Elody” și pe site-ul www.farmacie.md

În prezent, Hofigal produce aproximativ 450 de produse pe bază de ingrediente naturale. Graţie utilizării tehnologiilor moderne, Hofigal produce aditivi alimentari, produse cosmetice și medicamente, pe bază de componenţi naturali, de calitate şi eficienţi.

Toate etapele de producție corespund celor mai stricte standarde europene și mondiale, de aceea fiecare produs cu marca Hofigal e de înaltă calitate și eficiență.

Baza fiecărui produs Hofigal o constituie ingredientele naturale, cultivate în condiții ecologice. De mai bine de 28 de ani Hofigal oferă o gamă largă de aditivi alimentari, produse cosmetice, ceaiuri din plante, uleiuri esențiale, dar și alte produse ecologice.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75507020950317