Iunie 14, 2017
Hitul sezonului! Top 6 încălțări care au devenit trendul verii 2017
O nouă pereche de pantofi te poate înveseli, îți poate transforma o zi mohorâtă în una însorită și chiar îți poate face ziua de luni mai frumoasă. Mai jos găsești 6 motive:

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Adidașii cu broderie

Broderia este o tendință, care va fi în vogă și în această vară. Acum poți găsi aplicații floristice nu doar pe haine, dar și pe încălțăminte. Dacă dorești să-ți accentuiezi picioarele atunci combină încălțările stilate cu îmbrăcăminte în nuanțe neutre. 

 

2. Sandale cu toc stabil 

După cizmele de iarnă, să scoți din dulap sandalele este o adevărată plăcere. Dacă în arsenalul tău ai deja sandale cu toc stabil de nuanță bej atunci poți să fii sigură că mergi în rând cu tendințele verii acestui an. Iar dacă nu, grăbește-te să le procuri. Sandalele bej nu doar arată splendid, dar și măresc vizual lungimea picioarelor. 

 

3. Balerini cu panglici 

Balerinii nu au o schimbare radicală, cu excepția unui mic detaliu: anul acesta trebuie să aibă o asemănare cât mai apropiată de „rivalii„ lor - poantele. Aceasta înseamnă că năsucul rotungit și benzile sunt bine venite în această vară. 

 

4. Sandale cu șireturi

Această tendință a trecut testul timpului și s-a întors în 2017. Pentru a arăta mai elegant și feminin în pantaloni și sacou din denim, combină aceste piese cu o bluză cu umerii goi și sandale cochete cu șireturi. 

 

5. Muley 

Da, aceasta este o nouă revenire, și nu ne împotrivim. Muley din piele întoarsă pe platformă sunt demne de atenția ta din mai multe motive, iar cea mai importantă este confortul incredibil pe care îl vei simți după o zi întreagă de stat în picioare.

 

6. Adidașii în stil „Metallics”

Una din cele mai populară nuanță metalică din acest an va fi „aurul roz”. Îți poți procura sandale sau balerini în această nuanță, dar AQUARELLE este sigură că achiziționând adidași de această nuanță la sigur nu vei da greș. Arată incredibil de elegant, iar un mare plus pe care îl au este comoditatea și faptul că sunt universali. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84626531600952