Iunie 14, 2018
Hilary Duff este însărcinată cu al doilea copil! Vezi cum arată acum artista!
Celebra actriță și interpretă Hillry Duff și-a anunțat fanii, prin intermediul rețelelor de socializare că e-n așteptarea celui de-al doilea copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Hilary Duff în vârstă de 30 de ani, a făcut un anunț în spațiul  online, cu privire la sarcina sa. Interpreta este într-o relație cu Matthew Koma și e în așteptarea primului lor copil comun. Amintim că, Hilary Duff mai are un copil, pe numele Luca, din mariajul precedent.

  „Ghiciți ce! Eu și Matthew Coma vom fi părinții unei prințese și abia așteptăm să vină pe lume”, a scris Hilary pe Instagram. 

 

 

Actrița este în luna a cincea de sarcină, și recunoaștem că arată foarte bine, burtica de-abia se vede. Pesemne, actrița n-a luat prea mult în greutate în acest trimestru de sarcină.

 

 

Amintim că, Hilary Duff și primul său soț, Mike Comrie (jucător canadian de Hochei) s-au despărțit în 2014, după patru ani de mariaj. Cei doi aveau împreună un băiețel, Luca, care în acel moment avea doar doi anișori. Hilary și Mike s-au despărțit din cauza infidelității lui Mike care ar fi înșelat-o pe Hilary cu mai multe femei. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83894753456116