Decembrie 16, 2022
Heidi Klum, apariție răvășitoare la premiera Avatar: cu bustul la vedere, într-o rochie transparentă
Știe cum să capteze atenția, după atâția zeci de ani de modeling. Heidi Klum a semănat cu un înger la premiera ”Avatar: Calea Apei”, din 12 decembrie, la Los Angeles.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul german în vârstă de 49 de ani a uimit asistența cu outfitul său spectaculos, cu sânii la vedere, într-o spectaculoasă rochie argintie Lever Couture, decupată la un umăr, pe corp și crăpată pe picior.

Jurata de la America are talent a optat pentru cercei cu cristale și pantofi transparenți. Părul a fost aranjat cu aspect de umed, în ton cu celebrul film, atât de așteptat, Avatar, Calea Apei.

Soțul său Tom Kaulitz i-a fost alături, îmbrăcat tot în argintiu, singura pată de culoare fiind pantofii negri cu platformă.

Heidi Klum și Tom Kaulitz 

Heidi Klum și Tom Kaulitz 

Heidi Klum și Tom Kaulitz 

Nu doar Heidi Klum s-a îmbrăcat în temă de gheață, pe covorul roșu, ci și Jordyn Woods, Halle Bailey, Zoe Saldaña sau Sigourney Weaver.

Avatar, Calea Apei vine la 10 ani de la prima parte și are ca acțiune principală misiunea lui Neytiri and Jake (Worthington) de a păzi Pandora de invazia umană, în timp ce își cresc copiii adolescenți, aflați în miezul acțiunii. Distribuția îi mai include pe Edie Falco, Stephen Lang, Cliff Curtis, CCH Pounder și Brendan Cowell. Mult așteptata producție va putea fi vizionată în cinematografe începând din 16 decembrie.

Heidi Klum a fost invitata lui Ellen DeGeneres, în emisiunea “The Ellen DeGeneres Show”. Aici, celebrul model german a făcut câteva dezvăluiri interesante.

Superba blondă a mărturisit că şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2 milioane de dolari, doar că unul valorează mai mult decât celălalt. Fostul înger Victoria’s Secret are acum 48 de ani, dar o viaţă la fel de activă şi condimentată, Heidi răsfăţându-şi adesea fanii cu imagini incediare pe contul său de socializare.

Ellen DeGeneres a insinuat că ar trebui să-şi asigure şi sânii, însă Heidi Klum i-a spus că acest lucru a fost făcut de un client, cu care colaborează. A explicat şi de ce un picior este mai puţin valoros în asigurarea făcută. Totul se datorează unui incident din copilărie. Heidi Klum a căzut şi s-a rănit într-o bucată mare de sticlă. De aceea, are o cicatrice, motiv pentru care piciorul acela este mai slab cotat decât celălalt şi este atentă mereu să acopere cicatricea cu fond de ten.

2 heidi klum 2 jpg jpeg 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.3360540866852