Octombrie 25, 2019
Katy Perry - 35! Află lucruri neștiute despre cântăreață
Katheryn Elizabeth Hudson, Katy Perry, își sărbătorește astăzi, 25 octombrie, ziua de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cântăreața americană, Katy Perry, împlinește astăzi vârsta de 35 de ani. A devenit cunoscută datorită hitului pe care l-a lansat în anul 2008 „I kissed a girl" care a fost locul întâi în 20 țări ale lumii.

Katy Perry este foarte implicată în proiectele sale, ea scrie cântece și este inspirată de momentele din viața sa. Are o carieră de succes, cinci albume, și mii de fani în întreaga lume.

 

 

Viața personală a artistei este foarte bogată. O perioadă destul de lungă, Katy Perry s-a întâlnit cu Travis MakKoyem, solistul trupei «Gym Class Heroes». În 2008 cei doi s-au despărțit. În 2010 a început să se întâlnească cu Russell Brand, viitorul său soț, cu care s-au căsătorit în India. Au fost soț și soție doar un singur an.

 

 

Mai apoi a fost John Mayer, interpretul de muzică country, alături de care a fost trei ani.

 

 

Actualul iubit al interpretei este actorul de ola Hollywood, Olrando Bloom. Cei doi s-au logodit pe 14 februarie 2018. Acum pregătirile de nuntă sunt în toi, și cum anunță prietenii apropiați ai interpretei, nunta va avea loc în luna decembrie curent. 

 

 

 

Katy este cunoscută pentru stilul ei nonconformist. Ea se îmbracă amuzant, colorat, cu influențe din diferite decade, și are accesorii foarte ciudate și inspirate. Și-a schimbat culoare părului de mii de ori, iar în ziua de astăzi, are părul scurt și blond.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.66180014610291