Aprilie 26, 2018
Gwyneth Paltrow și-a etalat picioarele interminabile la premiera filmului Avengers
Frumoasa actriță de la Hollywood, Gwyneth Paltrow, a demonstrat cât de tonifiat îi este corpul la cei 45 de ani împliniți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prima apariție publică a actriței Gwyneth Paltrow după căsătorie a avul loc la premiera filmului Avengers, care a avut loc la Teatrul El Capitan, din Los Angeles.

Actrița și-a pus în evidență silueta tonifiată, purtând pe Covorul Roșu o rochie mini de culoarea aurie. Această rochie i-a accentuat picioarele interminabile, care sunt într-o formă mega sexy. Această rochie a accesorizat-o cu sandale cu toc aurite. Vedeta a avut un make-up perfect, iar părul și l-a lăsat pe spate. 

 

Amintim că, Gwyneth Paltrow, s-a căsătorit acum două săptămâni cu producătorul Brad Falchuk. La nuntă au fost prezenți peste 400 de invitaţi, printre ei se numără și celebrități de la Hollywood, precum Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Demi Moore şi Julia Roberts. Gwyneth nu a purtat tradiționala rochie albă, ea a optat pentru o rochie de culoarea bordo. 

 

 

 Actriţa a mai fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Cei doi au împreună doi copii, Moses, în vârstă de 12 și Apple, în vârstă de 13 ani. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82336068153381