Octombrie 03, 2019
Gwen Stefani - 50 ani! Află detalii despre viața artistei
Una dintre cele mai frumoase interprete mondiale, Gwen Stefani, împlinește astăzi o vârstă neașteptată - 50 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gwen Stefani a ajuns a fi cunoscută datorită hitului Don’t Speak, care a fost lansat în anul 1995. Viața ei a fost mereu foarte complicată și întortocheată. De-a lungul timpului a reușit să devină o icoană a stilului. Niciodată nu i-a fost frică să încerce look-uri noi, să experimenteze, să fie descătușată. O felicităm pe adorabila artistă cu jubileul și cu acest prilej vrem să ne amintim cele mai ciudate și interesante momente din viața sa. 

 

 

Gween Stefani s-a născut pe 3 octombrie 1969, în California, SUA. Mama i-a dat numele Gwen fiind inspirată din romanul Airport, de Arthur Hailey.

Părinții interpretei au fost fanii muzicii folk, și din copilărie i-au însușit micuței Gween dragostea către acest tip de muzică. 

Gwen suferă din copilărie de dislexie. Acest simptom o încurca pe micuță să citească și să scrie corect. 

 

 

Interpreta a studiat la colegiu la facultatea de pictură. În anii de studenție, des lipsea de la ore, fiind influențată de fratele său mai mare. 

În anul 1986, fratele lui Gwen, Erik, a lansat o trupă, care purta denumirea Apple Core. Gwen avea rol de back vocalistă. Solistul acestei trupe era John Spence. Vocalistul, la doar un an de la lansarea trupei s-a sinucis. După ce acesta a plecat în neființă, trupa a fost redenumită, în cinstea frazei pe care des o utiliza Spence - No Doubt. 

 

 

În acea perioadă Gwen a început o relație amoroasă cu basistul trupei, Tony Kanal. Cei doi se iubeau atât de mult, petreceau mult timp împreună. Gwen pur și simplu îl adora. Într-un interviu pe care interpreta l-a acordat cu mulți ani în urmă, Gwen a spus că el a fost bărbatul de la care ea își dorea să aibă copil. Acest lucru însă nu s-a mai întâmplat. 

 

 

Popularitatea trupei a venit foarte greu. Anii treceau însă ei nu puteau să se mobilizeze. Nici după lansarea a trei albume, trupa nu ajunsese a fi apreciată de public. Relația dintre Gwen și Tony s-a finisat. Ea a suferit foarte mult din acest motiv. Despărțirea a motivat-o să scrie câteva melodii superbe, care au apărut în cel de-al treilea album al trupei, Tragic Kingdom. Una dintre piesele de pe care era chiar Don't speak. Toate melodiile pe care le-a scris interpreta în acea perioadă au avut un succes colosal, ajungând pe primele poziții în charturile mondiale. Albumul s-a vândut în 16 milioane de copii în toată lumea, și a primit câteva nominalizări la premiile Grammy. 

 

 

După ce a devenit celebră, trupa No Doubt a plecat într-un turneu prin SUA. În turneu, Gwen l-a cunoscut pe Gavin Rossdale, solistul trupei Blush. Cei doi au început o relație amorasă, care a durat câteva luni.

 

 

Peste un timp, ei s-au împăcat. Relația celor doi a durat din anul 1996 și până în 2002. S-a încheiat acest roman cu...nunta! Tot în acea perioadă, trupa No Doubt a luat o pauză creativă pe zece ani.

 

 

În acești zece ani, Gwen a lansat două albumuri solo, Love. Angel. Music. Baby. și The Sweet Escape. Și, de asemenea, a devenit mămică de două ori. În 2006 ea l-a născut pe Kingston, iar cu doi ani mai târziu, pe Zuma. 

 

 

Relația celor doi muzicieni a fost una frumoasă, însă avea, ca orice relație și câteva neajunsuri. Gavin Rossdale adora femeile, ceea ce o făcea pe Gwen să fie foarte geloasă. S-a aflat însă că Gavin a fost homosexual, acesta a avut o relație îndelungată cu un muzician, Marilyn înainte de Gwen. Când aceste lucruri s-au aflat, relația celor doi a avut de suferit mult.

 

 

Totuși, Gwen i-a mai dat o șansă soțului său, devenind pentru a treia oară mămică. În anul 2014, interpreta a adus pe lume o fetiță.

 

 

Chiar și după ce a născut al treilea copil, relația lor nu s-a îmbunătățit, iar în luna august 2019, Gwen a dat la divorț. Motivul a fost - infidelitatea soțului. Gavin a înșelat-o pe Gwen cu dădaca copiilor lui. Stefani nu a fost în stare să-i ierte soțului acest lucru, ei s-au despărțit imediat.

 

 

După divorț, Gavin avea o relație deschisă cu dădaca, mai mult ca atât, aceasta i-a născut un copil. Fostul soț dorea ca Gwen să împarte averea pe jumătate, chiar dacă majoritatea banilor erau ai interpretei. Spre fericirea artistei, toată averea pe care ea a acumulat-o timp de ani de zile, ea a păstrat-o. Soțului ei i-a rămas doar un imobil din Europa. 

 


 

În acea perioadă dificilă, interpreta l-a cunoscut la concursul The Voice, unde activa în calitate de jurat, pe Blake Shelton. El a încurajat-o pe Gwen tot acel timp. Din anul 2016, ei formează cuplu. Gwen este îndrăgostită lulea, în anul 2017, ea a fost însărcinată, însă în luna a patra, interpreta a pierdut copilul. Cei doi urmau să se căsătorească după ce au alfat că vor deveni părinți. Însă au amânat nunta după tragicul eveniment. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86076498031616