Septembrie 29, 2022
Gucci, prezentare inedita cu 68 de perechi de gemeni
Cel mai recent fashion show marca Gucci, pus în scenă de Alessandro Michele cu ocazia Milan Fashion Week 2023, a reunit pe podium nu mai puțin de 68 de perechi de gemeni identici. Iată imagini de la prezentarea de modă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Gucci, prezentare inedita cu 68 de perechi de gemeni

Alessandro Michele, directorul de creație al brand-ului Gucci, este cunoscut pentru fashion show-urile spectaculoase pe care le pune în scenă. Nu a dezamăgit nici săptămâna aceasta, când și-a prezentat cea mai nouă colecție la Milano.

A fost o prezentare de modă atipică ce a reunit pe catwalk 68 de perechi de gemeni identici. „Twinsburg” s-a numit fashion show-ul. Sursa de inspirație? Mama lui Alessandro Michelle, și ea parte a unei perechi de gemeni.

De altfel, show-ul s-a încheiat cu un mesaj transmis de Alessandro mamei sale, Eralda, și surorii ei, Giuliana: „Mamelor mele gemene, care au putut înțelege viața doar una în prezența celeilalte”.

În copilărie, designerul a fost fascinat de relația deosebită și asemănarea perfectă dintre mama și mătușa lui. La școală, obișnuia să le spună tuturor că are două mame.

VIDEO



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67820882797241