Iunie 04, 2020
Gravidă în 7 luni, Lili Sandu este speriată de nașterea naturală
Lili Sandu a ajuns să-și vadă împlinit cel mai frumos vis abia la vârsta de 40 de ani! Vestea că vedeta a rămas însărcinată a fost ca un dar de la Dumnezeu a declarat în repetate rânduri fosta prezentatoare TV.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lili Sandu a făcut publică vestea că ea și logodnicul ei vor deveni părinți pentru prima dată încă în perioada sărbătorilor de iarnă. Pimele șapte luni de sarcină au trecut imediat, astfel că vedeta mai are puțin și își va ține bebelușul în brațe.

                                                                       

 

În urmă cu câteva luni, fosta prezentatoare TV a declarat că nu vrea să recurgă la cezariană: ”A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc natural. Ne-am gândit la două prenume. O să fie leu, în august. Ziua în care ar trebui să se nască este și ziua de naștere a lui Silviu Tolu. Toată lumea mă întreaba când am de gând să fac un copil, am 40 de ani. Nu mi-a fost ușor!”, a precizat vedeta din România. 

Odată cu avansarea termenului, vedetei i-au apărut și mai multe frici. Deși sarcina a decurs normal și fără probleme de sănătate, Lili spune că îi este frică să nască natural. Ea a vorbit recent despre acest subict într-un interviu pentru revista Viva. ”Tot ce este legat de copilul meu, acum, reprezintă cea mai mare teamă a mea. Nașterea naturală cred că este prima pe lista atunci cînd vorbim de culmea durerii”, amenționat vedeta. 

                                                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.48854756355286