Martie 14, 2018
Gigi Hadid s-a despărțit de Zayn Malik după doi ani de relație
Modelul Gigi Hadid și fostul membru al formației One direction și-au spus adio.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă recent s-au logodit și se pregăteau să facă nunta, Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit. Zvonurile au fost confirmate însăși de Zayn, care, pe pagina sa de Twiter a scris:

"Gigi şi cu mine am avut o legătură minunată şi o relaţie plină de iubire şi de fericire. O respect ca femeie şi ca prietenă. Trebuie să spun că are un suflet incredbil. Vă mulţumesc că ne respectaţi decizia de a păstra discreţia asupra acestui subiect. Ne-am dorit ca aceasta veste să o aflaţi de la noi, şi nu din alte surse. Vă iubim pe toţi. Zayn"

La scurt timp după mesajul pe care l-a plasat Zayn, a apărut și un mesaj din partea lui Gigi care spunea:

Sunt extrem de mulțumită lui Zayn pentru dragostea, timpul și lecțiile de viață pe care mi le-a oferit”.

 

 

Cuplul s-a depărțit din cauza graficului încărcat care a format tensiune în relația lor. Au trăit o relație frumoasă, dar treptat s-au răcit unul față de celălalt, din cauza că sunt suprasolicitați. A fost o decizie luată în comun, și ei susțin că nu se vor mai împăca.

 

Amintim că Gigi și Zayn și-au început relația în anul 2015, când Gigi Hadid s-a filmat în videoclipul interpretului, la piesa “Pillowtalk”. Ei au apărut pe coperta celebrei reviste Vogue în vara anului trecut.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62830972671509