Martie 08, 2022
Gigi Hadid își donează câștigurile de la Fashion Week refugiaților din Ucraina
Gigi Hadid, supermodelul în vârstă de 26 de ani, se alătură vedetelor care s-au implicat în ajutorarea refugiaților din Ucraina. Tânăra, care este și mama unui copil de aproape doi ani de zile, a anunțat că își va dona veniturile de la Fashion Week celor afectați de război.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 26 de ani, modelul a făcut publice mai multe imagini pe rețelele sociale, imagini ce au fost surprinse în cadrul unor prezentări de modă și a anunțat că își va dona banii câștigați în cadrul acestora celor care au nevoie.

Cunoscută pentru aparițiile în cadrul unor show-uri spectaculoase de modă, Gigi Hadid a explicat că responsabilitatea ei este să ofere celor care au nevoie, așa că a decis să-și doneze câștigurile din campania de toamnă organizațiilor ucrainene.

”Având un program bine stabilit pentru Fashion Month a însemnat ca eu și colegii mei să prezentăm colecțiile în această perioadă dificilă și traumatizantă pentru oameni. Nu avem control asupra programului de muncă, dar vrem să defilăm pentru ceva.”, a scris modelul pe Instagram, precizând astfel că ea și colegele ei își doresc să vină în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Hopeful: Hadid also noted that she wanted to see world leaders looking past minor differences for the greater good in the future

”Ochii și inimile noastre trebuie să fie deschise tuturor nedreptăților umane. Să ne vedem cu toții ca frați și surori, dincolo de politică, rasă ori religie.”, a mai scris ea.

”La finalul zilei, oamenii nevinovați plătesc pentru război, nu liderii. Mâinile sus, Ucraina.”, a mai spus ea, arătându-și, de asemenea, sprijinul și pentru oamenii aflați în suferință din Palestina. 

Speaking her mind: Hadid previously shared a statement regarding the conflict in Ukraine to her Instagram Story last month, where she noted that she was upset about the Russian invasion; she is seen in February 

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93159365653992