Mai 04, 2018
Gigi Hadid a fost photoshopată în exces pe coperta revistei Vogue Italia
O gafă de proporții mari a fost făcută de editorii revistei Vogue Italia, care au înegrit-o și au photoshopat-o în exces pe modelul american, Gigi Hadid.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai nou pictorial în care a participat tânară manechină din America, Gigi Hadid a fost un eșec major. Editorii revistei sunt aspru criticați pentru felul în care a apărut Gigi pe coperta revistei Vogue. Modelul apare foarte mult înnegrită, cu părul brunet, cu fața ovală și cu nasul alungit, din prima nici nu realizezi că este vorba despre Gigi. Editorii de imagine au folosit prea mult photoshop pentru a o bronza pe model, făcând o gafă de proporții. Imaginea a fost realizată de fotograful american Steven Klein, un profesionist recunoscut pentru lucrările sale în domeniul modei, iar Hadid apare alături de modelul Justin Martin. 

 

 

Chiar dacă pe contul oficial de Instagram al vedetei a apărut un mesaj de mulțumire, din partea lui Gigi pentru această realizare, totuși, fanii au criticat-o dur:

 

"Gigi, tu eşti frumoasă, dar prea mult bronz şi prea mult Photoshop te urâţesc",

 "Pare o cu totul altă persoană. Nu eşti tu...", 

"Ce naiba-i asta? Cu totul altă persoană", - au scris fanii. 

 

 

Amintim că recent, Gigi Hadid a împlinit 23 de ani. Vedeta a apărut de-a lungul carierei sale pe coperțile a 27 de reviste Vogue.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74818468093872