August 12, 2022
Georgina Rodriguez, ținută de 2 milioane de euro! S-a îmbrăcat așa pentru plimbare pe stradă
Georgina Rodriguez poartă haine și accesorii în valoare de aproximativ două milioane de euro în cea mai recentă postare de pe pagină sa de Instagram. Frumoasa iubită a lui Ronaldo nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona cei aproape 40 de milioane de urmăritori de pe rețelele sociale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În cea mai recentă postare, iubita lui Cristiano Ronaldo poartă o ținută care a costat-o o avere. Specialiștii au analizat toate obiectele vestimentare și accesoriile Georginei, și au au ajuns la concluzia că valorează aproape două milioane de euro, conform publimetro.com.

Georgina s-a afișat cu o rochie albastră, marca Stella McCartney, în valoare de 1.900 de euro, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale, marca LeSilla, cu un preț de 800 de euro

Georgina Rodriguez, ținută de 2 milioane de euro! Iubita lui Cristiano Ronaldo s-a îmbrăcat așa pentru o simplă plimbare pe stradă

Geanta Hermes costă considerabil mai mult de 20.000 de euro, iar bijuteriile sar costul total spre două milioane de euro. Fiecare dintre cele două inele, purtate de Georgina, costă peste 700.000 de euro, iar ceasul Rolex cu diamante valorează cel puțin 500.000 de euro.

Georgina s-a declarat în repetate rânduri pasionată de modă, inclusiv în documentarul Netflix în care este protagonista propriului ei film, „Eu sunt Georgina”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2418982982635