Septembrie 27, 2022
Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri dureroase despre pierderea fiului lor
Georgina Rodriguez a vorbit deschis despre pierderea unuia dintre gemenii săi în luna aprilie, în cel de-al doilea sezon „I Am Georgina”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Georgina Rodriguez a povestit într-un documentar Netflix că pierderea băiețelului ei, în aprilie, a fost „cel mai rău moment din viața sa”. Iubita lui Cristiano Ronaldo aștepta să nască gemeni când ea și fotbalistul au anunțat în mod tragic că băiatul lor a murit.

Dezvăluirile Georginei au declanșat un val de durere, iar tânăra în vârstă de 28 de ani spune că s-a întrebat „cum ar putea să continue” și că doar dragostea și sprijinul familiei sale au ajutat-o să treacă peste asta. Mărturisirile emoționante sunt făcute în noul sezon al serialului ei Netflix „I Am Georgina”, care o prezintă pe partenera lui Ronaldo în viața ei de zi cu zi.

Georgina Rodriguez reveals tragic death of baby son with Man Utd star  Cristiano Ronaldo was 'worst moment of my life' | The Sun

Georgina Rodriguez, despre pierderea fiului ei

Pierderea devastatoare a fiului cuplului va constitui o parte esențială a celui de-al doilea sezon, a dezvăluit Alvaro Diaz, directorul de divertisment al Netflix Spania. Într-o avanpremieră a noului sezon, care a fost prezentată jurnaliștilor la un festival de film pentru radio-ul și televiziunea din Spania, Rodriguez a spus că acea zi, în care s-a născut sănătoasă fiica ei, dar l-a pierdut pe fratele său geamăn, a fost un moment conflictual.

„Viața mi-a dăruit atât de multe într-un interval de timp atât de scurt. În acest an am trăit cel mai bun și cel mai rău moment al vieții mele într-o clipă. O bucată mare din inima mea s-a frânt și m-am întrebat cum aș putea continua. Am avut răspunsul mai aproape decât am crezut. M-am uitat în ochii copiilor mei și acolo am văzut singura modalitate de a face acest lucru, fiind cu toții împreună”, a spus ea.

Georgina Rodriguez Net Worth - Ipl4u.com

Alvaro Diaz a vorbit despre producția celui de-al doilea sezon „I Am Georgina” și despre oportunitatea de a găsi o personalitate publică doritoare să își deschidă în întregime sufletul pentru a-și spune povestea în fața întregii lumi.

„Nu am avut nicio îndoială cu privire la realizarea unei a doua serii după ce am văzut-o pe prima, pentru că este dificil să găsești pe cineva care să deschidă larg ușile vieții sale așa cum o face Georgina”, a spus Diaz.

El a adăugat că, în timpul unei prezentări a episoadelor în fața jurnaliștilor de la FestTVal, principalul festival anual de televiziune și radio din Spania, care are loc în orașul basc Victoria-Gasteiz, „Georgina și cei dragi ei au trăit ceva foarte complicat, iar fanii vor vedea că ea a abordat acest lucru cu naturalețe și generozitate. Noua serie va cuprinde momente de tristețe absolută, iar pierderea sfâșietoare pe care a suferit-o Georgina este ceva ce i se poate întâmpla atât cuiva care are totul, ca ea, cât și cuiva care nu are nimic.”.

Primul sezon „I Am Georgina” a avut premiera în 190 de țări din întreaga lume pe 27 ianuarie, ziua în care Georgina a împlinit 28 de ani, și a devenit instantaneu o ecranizare de top 10 în multe dintre ele.

Who Is Georgina Rodríguez, Cristiano Ronaldo's Girlfriend?

Sursa - elle.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7982017993927