Septembrie 19, 2018
Gel de duș cremos și delicat de la Le Petit Olivier
Cosmetica franceză Le Petit Olivier oferă tuturor cunoscătorilor de produse cosmetice naturale o gamă largă de produse de îngrijire a pielii pentru față și corp, precum și pentru păr. Toate produselor, începând de la săpunul solid, cremele pentru corp și față, precum și gelurile de duș, sunt făcute din ingridiente și extracte naturale, și din uleiuri valoroase.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Linia pentru îngrijirea corpului este una dintre cele mai populare în rândul cumpărătorilor din întreaga lume. Gelul de duș cremos, Le Petit Olivier, cu extract de caise, este un gel de duș cremos și extrem de delicat, cu un parfum proaspăt și discret.

Gelul de duș este îmbogățit cu extracte naturale de fructe. Pentru a crea această colecție, marca Le Petit Olivier a fost inspirată de parfumurile însorite și seducătoare din regiunea Grasse, cunoscută ca fiind capitala parfumeriei. Gelul de duș foarte fin, de calitate superioară Le Petit Olivier cu extract de caise, are o textura plăcută și este ideal pentru utilizarea zilnică, permițându-vă să vă curățați ușor pielea și vă oferă o bună dispoziție.

Având un volum mare (750ml) gelul de duș poate fi folosit de întreaga familie. Nu conține săpun, parabeni, MIT, fenoxietanol, coloranți și elemente de origine animală. Potrivit chiar și pentru cea mai sensibilă și delicată piele.

 

Puteți procura produsele Le Petit Olivier în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72129034996033