Martie 22, 2023
Fuego a dezvăluit prin ce trece: „Multe mă dor! Am trecut de 40 de ani”
În vârstă de 46 de ani, Fuego se bucură de un adevărat succes, după 30 de ani de carieră. Totodată, el are mare grijă de sănătatea lui.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu ocazia împlinirii celor 30 de ani de carieră, artistul va susține un concert aniversar chiar la Sala Palatului. Invitat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Fuego a recunoscut că plătește și prețul succesului, scrie okmagazine.ro

„Sunt un om agitat, din cauza acestei profesii, care nu e deloc ușoară. Sunt un om fericit pentru că oamenii vin să mă vadă. Mama mi-a spus în decembrie când am împodobit bradul la Cluj la concertul de colinde: Cipi, (că pe mine mă cheamă și Ciprian) trebuie să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru că pe lângă toate proiectele pe care tu le-ai făcut, cred că cea mai frumoasă realizare a vieții tale este aceea ca oamenii să vină în sala de spectacol și să plătească bilet ca să te vadă pe tine.

Fuego are 46 de ani

Și mama a avut perfectă dreptate! Am muncit foarte mult pentru asta!”, a mărturisit artistul, conform protv.ro

Fuego: „Multe mă dor! Am trecut de 40 de ani”

Când vine vorba despre sănătatea lui, cântărețul în vârstă de 46 de ani e foarte atent, întotdeauna după o perioadă plină de concerte, urmează și o perioadă de odihnă. „Multe mă dor! Am trecut de 40 de ani...important e că eu am fost foarte riguros cu sănătatea mea de fiecare dată.

Eu nu fac o dată pe an analizele, eu le fac de trei ori și îmi fac toate analizele. O dată la patru luni mi-am făcut toate analizele pentru că trăim într-o perioadă a vieții în care te îmbolnăvești și nu știi că ești bolnav. Trebuie obligatoriu să îți faci analizele, tot timpul să te controlezi”, a mai explicat Fuego.

Fuego are 46 de ani

Fuego e foarte atent la sănătatea lui, dar și la felul în care arată. A reușit să piardă câteva kilograme bune urmând un ritual simplu. Dimineața, Fuego bea apă de izvor și mănâncă cereale. „Dimineața când mă trezesc beau două căni pline cu apă plată, apa naturală, dacă se poate de izvor. 

După care mănâc cereale cu câteva fructe confiate de pădure, pentru că au puțin zahăr. Mănânc cerealele cu lapte de ovăz, care are un gust fabulos. Mâncarea asta mă ține cinci ore'', a mărturisit Fuego la Antena Stars.

Fuego are 46 de ani



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0004959106445