Iulie 02, 2021
Fostul soţ al lui Britney Spears este îngrijorat. Ce-l preocupă pe Kevin Federline
Rapperul Kevin Federline, în vârstă de 43 de ani, cu care Britney Spears a fost căsătorită între 2004 şi 2007, a rupt tăcerea. După ce vedeta a pierdut procesul cu tatăl său, acesta a intervenit cu o reacție.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel care deţine astăzi în proporţie de 70 % custodia celor doi copii ai lui cu vedeta, Sean de 15 şi Jayden în vârstă de 14, şi-a exprimat îngrijorarea legat de medicaţia pe care a luat-o fosta lui nevastă în urmă cu trei ani, una pe bază de litiu, şi de cererea acesteia de a i se ridica tutela fără să fie evaluată medical. În traducere liberă, Kevin vrea să ştie cât de nebună e, de fapt, mama copiilor lui.

"Litiul este considerat un medicament psihotrop foarte puternic. Dacă un profesionist medical i-a prescris asta, înseamnă că există o anumită afecţiune pentru ca acest lucru să fie considerat un protocol medical adecvat. Deci, dacă tutela ar fi ridicată şi cu atât mai mult ar fi ridicată fără o evaluare medicală, sunt sigur că Kevin ar vrea să ştie care sunt condiţiile care au dus la prescrierea acestui tratament", se arată în comunicatul trimis în numele tatălui băieţilor lui Britney Spears. 

Kevin mai susţine că este în interesul celor doi copii ai lor ca Britney să fie fericită, dar şi sănătoasă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58652830123901