Mai 21, 2018
Fostele iubite ale prințului Harry, prezente la nunta regală!
Actualul Duce de Sussex, care s-a căsătorit cu fosta actriță, Meghan Markle, în acest weekend, le-a invitat pe fostele lui iubite la marele eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se tot zvonea că Prințul Harry și le-a invitat pe fostele iubite la nunta sa, însă nimeni nu credea că așa ceva e posibil, până când zvonurile nu s-au adeverit. La nunta regală, au fost prezente și două dintre iubitele prințului Harry, dintre care, prima lui iubire, Chelsy Davy și cea mai recentă fostă iubită, Cressida Bonas. 

 

 

Prima iubire a prințului Harry, Chelsy, a venit la ceremonie fiind însoțită de prietenii ei. Prințul Harry și Chelsy Davy s-au iubit timp de 7 ani, din 2002 pana in 2009, și au rămas în relații bune până și în prezent.

 

 

Fosta iubită a Prințului Harry a fost devastată pe tot parcursul ceremoniei religioase, și a fost la un pas să izbucnească în plâns. Cei doi s-au maturizat împreună, au fost alături la bine și la greu, cum să nu aibă emoții Chelsey la asemenea eveniment? Mai mult ca atât, la nunta fratelui mai mare, Chelsey a fost alături de prințul Harry în calitate de iubită. 

 

 

Tot printre invitați a fost și Cressida Bonas, ultima iubită a prințului Harry până a o întâlni pe Meghan. Cressida Bonas este foto model, și a fost în relație cu actualul Duce de Sussex, timp de doi ani. Ei au trăit o frumoasă relație de dragoste și nu s-au sfiit să-și arate sentimentele în public.

 

 

Totuși, de atunci s-au cam schimbat lucrurile. Cressida a venit la braț cu actualul său iubit, și a ales să poarte o ținută colorată. Cressida la acest eveniment, părea foarte veselă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0205945968628