Martie 26, 2019
Fosta soție a lui Connect-R lipsită de inhibiții. Misha a pozat goală

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După doar o jumătate de an de la divorț, Misha, fosta soție a lui Connect-R se simte mai bine ca niciodată. A trecut cu bine peste despărțire, și acum de nimic nu-i mai pasă. Misha a fost surprinsă la odihnă fără costum de baie. Fosta soţie a lui Connect-R a încins atmosfera pe rețelele de socializare. Artista a apărut goală pușcă, așa cum a făcut-o mama natură. Fanii au văzut tot, aceasta a fost lipsită de inhibiții. 

 

 

Chiar dacă sunt divorțați, cei doi au plecat în vacanță împreună. Au ales să plece într-o astfel de vacanță doar pentru fetița lor, în vârstă de patru anișori, Maya. Ei au plecat în Zanzibar, unde se distrează din plin. Se pare că Misha încearcă din nou să-l recucerească pe Connect-R, căci nu în zadar se bronzează complet goală alături de fostul soț.

 

 

Amintim că Connect-R și Misha au divorțat în secret acum trei ani. Oficial însă au anunțat despre destrămare în luna august a anului trecut. După despărțire, cei doi au rămas în relație de prietenie. Motivul despărțirii au fost certurile, neînțelegerile și gelozia pe care Misha o manifesta neîncetat. Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar nașii de cununie le-au fost interpretul Pepe și soția acestuia, Raluca. 

 

 

Amintim că în acestă sâmbătă, pe 30 martie, vom avea posibilitatea să-l vedem și să-l ascultăm pe interpretul Connect-R la Balul de Primăvară AQUARELLE 2019, care va avea loc la Palatul Național "Nicolae Sulac". Show-ul va începe la ora 18:30. Alți doi invitați speciali sunt Irina Rimes și The Motans. Vă așteptăm cu drag la Balul de Primăvară AQUARELLE 2019! 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.59804391860962