Martie 11, 2020
Fosta soție a lui Channing Tatum a devenit mamă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița americană, Jenna Dewan a devenit pentru a doua oară mamă. Fosta soție a faimosului actor de la Hollywood, Channing Tatum, și-a refăcut viața după tragicul divorț. Acum Jenna este mai fericită ca niciodată.

Actrița în vârstă de 39 de ani a devenit pentru a doua oară mămică. Ea este logodită cu cântărețul și actorul Steve Kazee. Cei doi s-au logodit în februarie curent, la doar o lună până la naștere. În luna septembrie, actrița a anunțat că este în așteptarea unui copilaș. 

 

 

 

Vestea despre faptul că a devenit mămică, Jenna Dewan a făcut-o prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a postat o poză chiar de la maternitate, în care apare cu nou-născutul în brațe. Deși, poza a fost încărcată pe Instagram abia ieri, aceasta a născut pe data de 6 martie. La această postare, Jenna a scris:

 

"Și anume așa, inimile noastre au explodat de fericire.

Bine ai venit pe lume, îngeraș micuț. 

Callum Michael Rebel Kazee".

 

 

Din postarea vedetei am putut afla că bebelușul este băiat și va purta numele Callum Michael. 

Jenna și Steve formează un cuplu din toamna anului 2018. Înainte de a începe relația cu Steve, Jenna a fost căsătorită timp de opt ani cu renumitul actor Chaning Tatum. În prezent, actorul este într-o relație amoroasă cu celebra interpretă britanică Jessie J. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6457486152649