Martie 01, 2018
(VIDEO) Fosta Miss Moldova într-o apariție incendiară în noul clip a lui Pepe
Interpretul din România, Pepe a lansat un nou videoclip la piesa "Rămâne între noi". În videoclip apare în ipostaze provocatoare modelului basarabean, Anastasia Iacub.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta Miss Moldova, Anastasia Iacub a ajuns să se filmeze în clipul pasionalului interpret din România, Pepe. Regia videoclipului îi aparține lui Dan Petcan. Frumoasa Anastasia Iacub apare într-o rochi de catifea de culoarea bordo, care până la finele videoclipului este scoasă de pe ea. Anastasia rămâne doar în lenjerie intimă foarte provocatoare, întinsă pe un pat, privindu-l pasional pe interpret. 

 

 “Piesa nouă şi de ce nu şi videoclipul este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, - spune Pepe.

Soția lui Pepe, Raluca susține că nu se teme de astfel de scene în care apare soțul său, pentru că ea are încredere în Pepe, și este sigură că lui nu-i vor fugi ochii după modele sexy. Cuplul are doi copii și-n curând îl planifică pe al treilea. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64939093589783