Mai 29, 2023
Florin Piersic, momente dificile pe scenă! E prima oară în carieră când a pățit așa ceva: „Vagabondule, gura!”
Florin Piersic a avut o reacție neașteptată, după ce spectacolul i-a fost întrerupt de către un om care consumase alcool. Marele actor, vizibil enervat, l-a luat la bani mărunți pe cel care i-a cerut bani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul Florin Piersic (87 de ani) a avut o reacție neașteptată, în timpul unui spectacol susținut recent, cu ocazia Zilelor Clujului. La un moment dat, reprezentația sa a fost întreruptă de către un spectator care consumase alcool și care s-a apropiat de scenă și a întins o șapcă cerând bani, scrie click.ro

Vizibil enervat, artistul l-a luat la rost pe bărbat. Dar cu eleganța caracteristică și talentul artistic a reușit să întoarcă totul în glumă, astfel încât publicul a râs și aplaudat momentul.

Florin Piersic, în timpul spectacolului de la Zilele Clujului Foto: Facebook

„Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau?! Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al d***u de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicovicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, i-a spus Florin Piersic bărbatului care i-a întrerupt pentru câteva secunde spectacolul. 

VIDEO AICI

Fanii, deranjați de atitudinea lui Florin Piersic

Fanii s-au arătat deranjați de atitudinea marelui actor.

„Totuși, nu înțeleg de unde dreptul de a jigni? Și de ce asemenea vocabular", a scris o persoană. „Mare actor, dar foarte arogant, plin de bani și face mișto de mulți oameni care nu au același statut social ca și el”, a spus o altă persoană din online.

 „Nu ai niciun drept să jignești acel om, e om ca și tine. Dacă tu ești artist, nu înseamnă că el este un om de rahat. E om și el”, a scris un alt internaut.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.3000836372375