Martie 24, 2022
Fiica lui Vladimir Putin a divorțat în secret. Ce se știe despre fostul ei partener
A trecut aproape o lună de zile de când Vladimir Putin a ordonat invadarea Ucrainei, iar de atunci ies la iveală detalii neștiute despre viața acestuia, dar și despre fiicele sale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce Alina Kabaeva, presupusa iubită a președintelui rus, se confruntă cu o serie de critici din partea elvețienilor, care cer expulzarea ei din țară, fiica lui Vladimir Putin, dr. Maria Vorontsova trece prin momente delicate, întrucât a divorțat de curând de soțul ei, omul de afaceri olandez Jorrit Faassen.

În vârstă de 36 de ani, dr. Maria Vorontsova, care este un expert în boli rare ale copiilor, a divorțat de curând de soțul ei, omul de afaceri Jorrit Faassen. Conform jurnalistului Roman Dobrokhotov, separarea celor doi a avut loc înainte de începerea războiuului, însă acesta nu a oferit alte detalii.

Maria Vorontsova și Jorrit Faassen au și copii împreună, ei făcându-l pe Vladimir Putin și bunic, însă acesta nu a vorbit niciodată despre aceștia ori să ofere detalii despre viețile lor private.

Despre soțul Mariei se știe, însă, că a lucrat mult timp la Gazprombank-Invest și la Stroytransgaz, iar despre tatăl acestuia se crede că a fost colonel în forțele armate olandeze.

”Sunt căsătorit cu o rusoaică și am copii, voi lăsa asta.”, declara el la un moment dat, fără a oferi, însă, alte detalii despre viața lui.

Fiica lui Putin folosește numele de familie Vorontsova, care este numele de familie al bunicii ei și Faassen.

Ce se știe despre Maria, fiica legitimă a lui Vladimir Putin

Maria, fiica cea mare a lui Vladimir Putin, are 36 de ani și a fost botezată după mama președintelui. Aceasta a venit pe lume în timp ce tatăl ei era plecat într-o călătorie de afaceri. Mama ei, Ludmila, a mărturisit că a chemat un taxi să o ducă la spital în momentul în care a simțit că intră în travaliu. Mai mult, Vladimir Putin a ordonat ca pe fată să o cheme Maria, deși soția lui ar fi vrut să o numească Natasha.

Maria a studiat Biologia la Universitatea din St. Petersburg, a făcut Medicina la Moscova și a devenit endocrinolog pediatric și unul dintre experții țării în nanism. Este, de asemenea un reputat genetician, scrie Mirror, ediția iralndeză.

Vladimir Putin mai are o fiică

Katerina (Yekaterina) Vladimirovna Putina este mai mică cu un an decât sora sa, Maria. Aceasta a decis să ia numele de familie al bunicii sale materne, devenind Yekaterina Tikhonovna Shkrebneva. A studiat în Germania și Moscova, iar acum este directoarea unui institut de cercetare din cadrul Universității din Moscova.

fete vladimir putin 

Înainte de a face carieră într-un domeniu științific, Katerina a fost dansatoare și vicepreședinta Confederației Mondiale de Rock and Roll.

Katerina a fost căsătorită între 2013 și 2018 cu miliardarul rus Kiril Șamalov. Actele de divorț arată că cei doi au împărțit o avere de 2 miliarde de dolari.

Sursa: peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74525451660156